kelab blogger ben ashaari, KBBA,

09 February 2013

nak baju? meh drop link!



kalau nak baju T-Shirt ni, please drop link blog anda sekarang. pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah oleh my en.suami ya. tarikh tutup akan diberitahu nanti.... terbuka untuk semua blogger beralamat di Malaysia sahaja. #ini entry autopublished#tuan blog berehat seketika# :)


P/S : drop link korang kat komen ok.

35 comments:

  1. nak baju.. hehe

    http://truebrotherh00d.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Nak! Hehehehe,

    http://rawkkstylo.blogspot.com/

    Harap-harap bertuah, Amin :)

    ReplyDelete
  3. http://strawberrychocolateofsyamie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. best jugak kalau dapat nih. hehe..
    http://thecoklatblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. nak!!!

    http://www.mizruha.com

    ^_^

    ReplyDelete
  6. sy nak!!!! www.ladyainaa.com

    kyaaaaaaaaaaaaaaa >.<

    ReplyDelete
  7. hehehehhe
    nak jugak lah..

    http://miszpinkies.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. tak leh tinggal,, nak jugok kak ja..haha

    http://trahzain.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. http://myrahthesamurai.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. http://amad-jalanan.blogspot.com

    saya drop link saya hehe :)

    ReplyDelete
  11. nak t-shirt :D

    http://www.mutiaralife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. http://faralalalala.blogspot.com
    :)

    ReplyDelete
  13. heee nak :D
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. cikeyra dtg..saja nak mcuba nasib sekaligus memeriahkannya lagi..hihihi

    http://embunkasehmutiara-kasehmutiara.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. http://sallyyatiey.blogspot.com/

    Nakkk :D

    ReplyDelete
  16. nakla .. hehe. tp ad saiz ape ;p http://farhah88.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. AKAK .. KITE NAK BAJU .. NAK BAJU .. HIKHIK

    ReplyDelete
  18. sekadar mencuba nasib.
    http://cikgufaizcute.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. saya nak...

    http://jaajahat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. saya saya ! hihi -> http://allthingisaboutyou.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. puh kiri, puh kanan

    http://cikji.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. nak try jugak..

    htpp://zitaomar.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. drop jugak ! :)

    http://ilyanainiaz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. ni org tamak haloba nak baju jugak. hehe.

    farizafairuz.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. Harap2 ada rezeki :)

    http://iyraacariyno.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. join jugak :)

    http://ilyanainiaz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. saya nak baju ^_^

    http://mimifaziana.blogspot.com/

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...