kelab blogger ben ashaari, KBBA,

06 February 2013

Pekena Nasi Kandar Immigration


 


kul 11 pagi selepas check out hotel, kitorang mencari nasi kandar untuk brekfes. brekfes kul 11? what the hell? hihihi. duk peram tido biasa laa...hikhik. niat nak mencari brekfes di 'Nasi Kandar Beratur' kami telah pun kempunan. sebabnya?? rujuk entry ini ---> Kempunan Nasi Kandar Beratur.




akhirnya kami decited decided untuk makan kat depan hotel jer. pekerja hotel tu cakap Nasi Kandar Immigration ni pon sedap. so try jer la. tak try tak tahu. ye dak? heee... nak carik kedai yang jauh, kang kebulur pulak kami nanti. dah masuk tengah hari satu ape pun tak makan lagi huhu.... 




RM 12.80 (pilihan my en.suami, 3 lauk wooo)




RM5.50 (jaa punya ni, nasi separuh jer...heee)




RM1.60 (untuk fikri)



RM8.50 (pilihan adik ipar jaa 2 lauk)


nasi kandar kat sini best gak! thumbs up! seriyes cakap, jaa benornya kureng ngan nasi mamak ni. tah kenapa rasa tak leh nak telan. hukhuk. ngan bau kari yang semerbak tu satu hal. buleh buat kepala jaa pusing dan fengsan! tapi kali ni ok jer tekak jaa terima.... sedap! hihihi... 


10 comments:

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...