kelab blogger ben ashaari, KBBA,

12 February 2013

Pemenangnya ialah....


salam dears! weehuuu.... bizi sungguh jaa lately nih. dua tiga hari ni sibuk ngan bekwoh (kenduri) memanjang.... muak gulai dah ni. lepas balik keje terus rempit ke majlis kenduri, dengan jalan yang jammed giler. sampai umah jer dah lewat malam....tak koser jer rasa nak hadap blog. tapi malam ni kena gigihkan jugak untuk umumkan pemenang bagi T-shirt Penang Island yang jaa janjikan dalam entry ini 'NAK T-SHIRT? MEH DROP LINK!'


Pemenangnya ialah : blogger bernombor 17


siapakah dia? jom scroll ke bawah :


v



v



v



v



v



v



v



v



v



v


....tadaaa...


sila send nama dan alamat anda segera yer




~tahniah dah terima kasih buat semua peserta~



22 comments:

  1. Wah, tahniah pada pemenang tu ! :D Dapat baju :3

    ReplyDelete
  2. eh dah ada pemenang ye. tahniah farhah.. :)

    ReplyDelete
  3. tahniah.. sy pon tak tau sy no berapa. huhu.

    ReplyDelete
  4. tahniah pd pemenang... deqla x dan hari tu...huhu

    ReplyDelete
  5. wah, xsangka sy boleh menang. hehe. tenkiu2. :)

    sy da anta details eh kat email

    ReplyDelete
  6. tahniah..
    rezrki dpt tshirt penang :)

    ReplyDelete
  7. mcm kenal blogger ni. tahniah buat die. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...