kelab blogger ben ashaari, KBBA,

04 February 2013

Peplum by Ameena Gorgeous Fashion



peplum yang sangat gojes!
kejelitaan nyata terserlah!



kombinasi warna yang menarik
untuk si pemakai yang berani berfesyen
dan up to date!

anda berminat dengan peplum diatas ini?
jom ke Pages Ameena Gorgeous Fashion
owner dan model diatas ini, rakan sekolah jaa dulu
kalau korang nak beli jangan lupa mention
datang dari blog jaakechik tauuu.....mana tau kot dapat diskaun!! :)

5 comments:

  1. cantikkkk..color kombinasi pun cantik gak

    ReplyDelete
  2. cantik2 semua. tp tak berani nk pakai. cam tak sesuai jek. hihi..

    ReplyDelete
  3. cikna tggi..oklah..nur xsesuai..huhu

    ReplyDelete
  4. Deqla mmg berkenan dgn peplum ni...tp mcm x sesuai utk deqla yg pendek ni..haha...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...