kelab blogger ben ashaari, KBBA,

05 February 2013

singgah di Hentian : masa otw ke kedah



entry jenjalan sume dah abes di publish
now entry makan-makan lak yer...hihihi...
entry tunggang terbalik, main publish jer 
tak ikut Q ponggg....muahahahaha...


masa ni dah hampir pukul 1 pagi rasanya ni
muka memasing letih dan mengantuk giler
diorang bertolak dari kelate ke usm penang
dan dari usm penang nak ke kedah pulak hadoiii


muka teruja ke hape nih?
hahahaha....kelakar pic ni...
masa ni kitorang duk ngumpatkan pelayan diorang
mai amik order air, tapi muka masam giloshhh...tak mesra alam!
adik ipar jaa kunun merajuk takmo order air,
last-last air aku gak yang dirembatnya....hihihi..


kitorang bertiga order charkueyteow...
apa rasa dia?? hrmm bagi kitorang : tak sedap!!
muahahaha... untuk fikri lak jaa order nasi ayam
rasa nasi ayam tu pun so-so jer....huhu...



p/s : kerana lapar ku turutkan jua  >_<


5 comments:

  1. muka da la tak mesra alam...makanan pun ampes ek!...harus yg 1st and last aje tuh jejak kan kaki....

    ReplyDelete
  2. lain kali tak payah mkn kat ctu lah jaa..:)

    ReplyDelete
  3. dekat hentian mana ja? haiyark,patutla xsdap,tuan gerai pun tak mesra..heheh

    ReplyDelete
  4. nasib baik tgh lapar kan. habis jugak.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...