kelab blogger ben ashaari, KBBA,

05 February 2013

singgah Makan di Pantai Seagate



Singgah makan di Pantai Seagate,
tapi maaf dua ni jer ada gambar. sbb rushing..hihi..



kami dibawa adik ipar jaa (eaisah) ke Pantai Seagate untuk makan ikan bakar di kedai FENDI. tapi tak berapa nak ada pilihan. maybe sebab dah lewat sgt kot (kul 2.30ptg). yang tinggal just kari-kari jer... huhu. NO, NO, NO, kami takmo makan kari lagi.... muak! ikan keli bakar 2 ekor tu jer yang hado. nasib baik kami baru lepas makan Nasi Kandar kat depan hotel. kalau tak ada gak yang kebulur..huhu..



7 comments:

  1. kari la best jaa.. pelita nasi kandar. hehehe..

    ReplyDelete
  2. kul 2.30 dah tak byk pilihan.laku kot mkanan kat kedai tu.

    ReplyDelete
  3. betul2 jalan2 cari makan jaa ni..hihihi

    ReplyDelete
  4. Amboiiii mkn aje keje dia...elok jd pengacara jln2 cari mkn ni..hihihi

    ReplyDelete
  5. patut la hidangan nampak sempoi aje!

    ReplyDelete
  6. nanti jgn lupa try kedai yg cikeyra gtaw tu taw,ismail ikan bakar..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...