kelab blogger ben ashaari, KBBA,

01 February 2013

Suka Blogging tapi...



jaa suka blogging tapi malas untuk study
camano tu? dah ler tengah musim exam ni.
 sejak dapat link wifi hari tu, on9 jer 24 jam
siap boleh blogwalking lagi....pelik!
tiba time study atau nak buka E-Portal USM
mata mula layu.....cepat jer bagi signal nak membuta...
huhu...sabor je lah!



p/s : bab update blog, laju pulok ketuk keyboard : D


5 comments:

  1. biasa la tu jaa.
    CF pon macam tu jugak. hehehe.
    kena paksa diri baru boleh :)

    ReplyDelete
  2. ada bakat jd fulltime blogger ni. huhu..

    study jaa.. study!!

    ReplyDelete
  3. hamboih sjak tenet laju ni, aktif sungguh kak jaa kita ni, hehe

    ReplyDelete
  4. Normal lah tu jaa, fie zaman study dulu pun gitu lah. Hahaha

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...