kelab blogger ben ashaari, KBBA,

05 February 2013

Terjah Daiso Japan, Queensbay!


first time menapak masuk ke Queensbay Mall Penang. memula jaa masuk hanya 1 jer jaa cakap, 'hebat mall ni'. besaq giler. kat kelantan ada Kb Mall tu pun kami dah bersyukur dah...hihihi. tapi sikit lagi Kb Mall pun dah makin advance tau. tengah proses nak buat panggung wayang... wah..best2x...!! :)


sajo masuk sini just jenjalan nak cuci mata. nak shopping duit tak berapa nak ado. so, jenjalan sajo lah yer.... kikiki... tengah jenjalan tu jaa terjumpa kedai Daiso Japan (refer pic atas) tu. terus jaa teringat ngan entry Blogger Cik Eyra pasal kedai ni. katanya kat sini ada jual Charcoal Mask. terus jaa terjah masuk...


Meriah betul ngan barangan rumah dan kelengkapan diri from head to toe... cuma pakaian ngn makanan jer takdo. hehehe... rege pun murah. 1 barang RM5 hingget. tak kira kecik ke, besar ke, berat ke ringan ke, sumenya RM5. murah betul. pastu jaa ternampak Charcoal Mask (refer pic atas) terus rembat 2 ketui... hihihi.


p/s : batu feringgi tak sempat pergi kali ni kot...huhu...

16 comments:

  1. sue rajin singgah daiso ni..mcm2 nak beli

    ReplyDelete
  2. ok..untnglah akk dpt jalan2...bestnya...lyeen nk pegi penang jgak..:D

    ReplyDelete
  3. banyaknya....kat sini...ada kedainya tapi masker nie cepat habis..

    ReplyDelete
  4. eh? KB Mall nk ad panggung wayang?hek3... gpo reaksi segelintir rkyt kelate ea?nk suko pn ad..hehe.... apapun, teruskan membangin kelate ku!!hehe

    ReplyDelete
  5. follow sini dari beLog contest kakinakl.com

    http://fakhruru.blogspot.com/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom.html

    hepi beLogging!!

    ReplyDelete
  6. Dulu masa stadi kat utara,saya slalu gak g queensbay...huhu

    ReplyDelete
  7. hehe..brg kt daiso mmg mrah..c.mask tu pn mmg kjp ja abs

    ReplyDelete
  8. banyak brg yg menarik kat daiso tu...blh abeh duit kat situ je...heheh

    ReplyDelete
  9. pernah lalu depan kedai je, tak pernah lagi masuk kedai daiso ni.. eh akk nanti share, rupa bendtuk queensbay ni.. kat penang kan??? teringin nk tahu camne keadaannya

    ReplyDelete
  10. udah la tu jaa.. meh balik kelate mehh.. haha..

    ReplyDelete
  11. murah jea harga brgna kat sana. tak pernah masuk kedai daiso ni

    ReplyDelete
  12. hehehe..tgk ayat cikna..jeles la tu..hihih... :)

    ermm..nur tgk bermasker dengan choral tu la ni... :)

    ReplyDelete
  13. Ok ar tu dpt masok mall besaq tu...deqla x penah masok..huhu..wahhh kb mall nk bkk panggung?? best laaaa....

    ReplyDelete
  14. mmg pun kat daiso ni murah²...kalu masuk leka tgok barang2 dia..lepas satu..satu di beleknye kan..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...