kelab blogger ben ashaari, KBBA,

17 February 2013

testing...testing...


testing...testing.....123.... hello..hello... kopi ke milo? neslo jer lah. bolehh? eh tetiba lak kan? ekceli jaa tengah testing nak update blog ngan tablet HKV ni. pestime ada ipad.... harus laa ngetest dulu.... muahaha.. tapi lembab sikit jejari jaa ni duk sentuh huruf kat keyboard. asyik tersalah taip jer... huhu..



oklah menjadi dah update satu entry guna ipad HKV ni... yeehaww... senang ler pasni anytime boley hupdate blog. dimana-mana saja....~kalo rajin ler...kikiki.... nak pulun main game, pulun layan blog sambil landing-landing manja pun boleh.. wahh syurganya.... :)


p/s : entry eksyen......hihihi.....

21 comments:

  1. wahh, best nye dpt ipad.. jelly lorghh..

    jom bace entry baru hanna :)
    http://www.farhanabiella.my/2013/02/counting-day.html

    ReplyDelete
  2. pasni update entri sambil landing la ye.. haha..

    ReplyDelete
  3. alhmdulilah,rezeki ada ipad...bestnya..:)

    ReplyDelete
  4. Kehkehkeh... lpa ni lagi laju la ngedet entry...

    ReplyDelete
  5. testing di terima jaa.. :)

    boleh jad blogger tegarlah lepas ni.. :)

    ReplyDelete
  6. seronoknya jaa.. hehe
    ala.. lama-lama nanti laju la taip.
    jaa nampak slim la ^ ^

    ReplyDelete
  7. Testing,testing..dapat tak komen kat Ipad tu.? hehehehe

    ReplyDelete
  8. tablet gak jaga lah ko anak jate, huhu. Budak budak suka main game dalam tablet

    ReplyDelete
  9. amboi mengetest ipad baru ek...jeles i tau!..hehehe..

    takyah test2 da...mmg da boleh buat pun ha...hihihi..

    ReplyDelete
  10. bestnyer dapat ipad.kat mana2 boleh online kan

    ReplyDelete
  11. best la boleh berblog di mana2 saje..

    ReplyDelete
  12. pergghhh boleh la update di mana aje..dlm toilet pun bole...hahaha

    ReplyDelete
  13. hehehehhe eksyen dgn Hkv nih.
    cabtik gak gambo dia eh :)

    ReplyDelete
  14. wahhhh. puas ke taip entry pakai tablet tu. hehe. done white.my.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...