kelab blogger ben ashaari, KBBA,

22 February 2013

Tiket Murah Ke A Famosa dengan Groupon



salam dears!
jom beli tiket ke A Famosa melaka dengan Groupon
tengah promosi ni, boleh ler save duit sepuloh dua...hihi
Water Theme Park +  Safari Wonderland +
Cowboy World = RM68.00/adult
(RM53 utk 2 theme park, RM68 utk 3 theme park)




harga sebenar utk 3 theme park memang mahal
tapi kalau beli dengan GROUPON harganya lebih murah + jimat
klik sini kalau nak beli : Tiket Murah ke A Famosa Theme Park




ini senarai harga sebenar  ( pic jaa copy --> disini )
Dewasa RM79, Kanak-kanak RM62 (weekdays)
Dewasa RM 89, Kanak-kanak RM72 (weekend)




 jaa dah beli tiket ni kelmarin 2 keping dengan GROUPON
1 untuk hubby, 1 untuk jaa, yeehaww suuko!
insyaALLAH bulan April nanti kami akan kesana
berapa hari bulan? rahsiaaaa!! hihihi >_<



p/s : counting days.... tak sabar nak ke melaka!!

14 comments:

  1. melaka best! murahnya kan. boleh la main puas2.. :)

    ReplyDelete
  2. mahal gak tu kak ja,,belanja,,hek3 (^___^)

    ReplyDelete
  3. ada beli gak voucher ni smlm.tapi kat streetdeal.beli vaocher kat gold cost morib jea.hehe

    ReplyDelete
  4. Lamanya tak jalan-jalan ke sini.
    mesti dah banyak yang berubah.

    ReplyDelete
  5. amboihhhhhh. sonot nye die nak gi melaka nnt. ;)

    ReplyDelete
  6. nah apa ditunggu..bg yg berminat jom terjah...rugi x amek ni..jaa siap pomot dah ni...hihi..

    ReplyDelete
  7. hah,jaa nk ke melaka pulak?besnya jejalan...

    ReplyDelete
  8. oo..inilah yg ai ckp best tu kot....

    ReplyDelete
  9. oo..inilah yg ai ckp best tu kot....

    ReplyDelete
  10. Wah....mari mari mari ke melaka...slmt dtg ke negeri sy..

    ReplyDelete
  11. mmg mahal Jaa..
    ms ai pergi dulu pun harga dia rm68 skrg lg mahal eh..tp yg cowboy tu mmg best,mcm real sj dorang lawan tembak menembak :)

    ReplyDelete
  12. Nak tanya saya dah beli voucher groupon tuh . Pastu macam mane nak guna ? Saya punya untuk tempahan bilik

    ReplyDelete
  13. Reply kat email ni aixyahfuaad@gmail.com

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...