kelab blogger ben ashaari, KBBA,

12 February 2013

Update tentang ole-ole penang


salam dears! ekceli jaa dah selamat sampai kelantan jam 11 pagi 08/02/13 lagi. tapi baru hari ni boleh update blog.. entry jaa mengenai ole-ole Penang tu jaa set autopublish masa kat penang lagi... memang jaa dah tahu jaa takkan ada masa untuk nak ngadap blog.

dua tiga hari pertama ni memang jaa bizi sikit. banyak keje yang perlu disettlekan. bukan keje ofis tapi keje rumah. banyak benda kena kemas termasuk la sibuk duk cuci baju-baju kotor yang menimbun.... plus lagi minggu ni sibuk ngan majlis kenduri kawin, tetiap hari ada jer undangan disana sini.

buat 10 blogger yang jaa mention kat entry ini '10 pengomen setia www.jaakechik.com' sila send details anda cepat-cepat ya. cepat korang bagi alamat, lagi cepat korang dapat hadiah ni nanti.... dan untuk ole-ole T-SHIRT PULAU PENANG pula, terima kasih jaa ucapkan pada yang drop link di entry 'Nak Baju? Meh Drop Link'.

SENARAI PESERTA

  1. http://truebrotherh00d.blogspot.com/
  2. http://rawkkstylo.blogspot.com/
  3. http://strawberrychocolateofsyamie.blogspot.com/
  4. http://thecoklatblog.blogspot.com/
  5. http://ibnuismaini.blogspot.com/
  6. http://www.mizruha.com/
  7. www.ladyainaa.com/
  8. http://miszpinkies.blogspot.com/
  9. http://trahzain.blogspot.com/
  10. http://myrahthesamurai.blogspot.com/
  11. http://amad-jalanan.blogspot.com/
  12. http://www.mutiaralife.blogspot.com/
  13. http://faralalalala.blogspot.com/
  14. http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/
  15. http://embunkasehmutiara-kasehmutiara.blogspot.com/
  16. http://sallyyatiey.blogspot.com/
  17. http://farhah88.blogspot.com/
  18. http://irapunyela.blogspot.com/
  19. http://www.ahsfantasy24.com/
  20. http://cikgufaizcute.blogspot.com/
  21. http://jaajahat.blogspot.com/
  22. http://allthingisaboutyou.blogspot.com/
  23.  http://cikji.blogspot.com/
  24.  www.marqiscareno.blogspot.com/
  25. http://zitaomar.blogspot.com/
  26. http://ilyanainiaz.blogspot.com/
  27. http://farizafairuz.blogspot.com/
  28. http://norminieza.blogspot.com/
  29. http://iyraacariyno.blogspot.com/
  30. http://ilyanainiaz.blogspot.com/
  31. http://mimifaziana.blogspot.com/

TARIKH TUTUP : 10.00 MLM INI


ni antara yang dah drop link mereka, jaa ucapkan ribuan terima kasih. pemenang untuk seorang sahaja kerana hadiah pun sehelai sahaja, hanya untuk yang bertuah dimana pemilihan pemenang akan ditentukan melalui oleh cabutan bertuah oleh en.suami jaa malam nanti.... sekian, tu jer yang nak jaa nak updatenya... heeee....



p/s : maaf belum sempat utk blogwalking!


15 comments:

  1. wah! tak sabarnya. hehehe.
    saya dah pm details kat fb jaa :)

    ReplyDelete
  2. blog sy tak der pon jaa..:)

    http://norminieza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. cayalah jaa..rajin buat segmen kan,cikeyra pun ada angan2 nk buat,tapi masih mencari modallah..hihihi

    ReplyDelete
  4. siapalah yang bertuah tu nanti... ^_^

    ReplyDelete
  5. alaaa, xdpt ole2 dari kak jaaa... huaaaaaaaaaaa.. apapun, bg pemenang tahniah ye.. heheheh

    ReplyDelete
  6. harap2 adalah rezeki kan..
    hehehehe

    ReplyDelete
  7. Nur tak sempat join... :)
    bz sikit....

    ReplyDelete
  8. eh..dah komekan ni...teperanjat bunyi mercun, terus lupa...hampesss.!

    ReplyDelete
  9. meriah betul penyertaan. hehe.. jaa, cikna belum send alamat lg kan? jap ehhh..

    ReplyDelete
  10. ramai yg join eh..ingt jita2 ni ja.hehhee

    ReplyDelete
  11. Akkpun xspt join.bz bangat.gud luk smua yg join

    ReplyDelete
  12. ala terlepas la..ciksu bercuti dari 9hb-18hb feb hari tu.baru on blog ni

    ReplyDelete
  13. telepas sudah..tu la ambik masa lama lagi nk singgah sini kan..busy skang ni jaa

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...