kelab blogger ben ashaari, KBBA,

20 February 2013

WW : Jaakechik ada kembar??


wahaha... tajuk kemain lagi kan? bikin panasss sajoooo....
apa pun jom layan gambar dibawah nie  ya :


pegang dua baby sekaligus. kekok jer rasa.
sorang tido dalam iman... sorang tido gaya ultraman.
hihihi. bestnya kalau dapat anak kembar!


ekceli ni anak kawan baik jaa masa di sekolah teknik dulu
dia dapat anak sulung kembar. dapat sepasang pulak tu.
one boy. one girl. suka tengok yg girl tuh ---> tido dlm iman!


p/s : tetiba rasa nak peknen kembar juga....heee!!

23 comments:

  1. wah bestnya dpt sepasang!! tahniah utk kwn jaa :)

    ReplyDelete
  2. bestnyer dpt kembar... segalanya sedondon... tp nak menjaga bkn calang2 org mampu... yg sorang pun tunggang langgang rumah... kalau double mcm mana tu... hehhee...

    ReplyDelete
  3. Nur pun teringin anak kembar.... :)

    ReplyDelete
  4. blh doh jaa klu nak tambah gak..:)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.tahniah buat mmber jaa

    ReplyDelete
  6. Bestnya ada kembar......
    Lagi best bila kembar seiras... =D

    ReplyDelete
  7. hahaha lawak lah statement akk " sorang tido dlm iman, sorang lg tido gaya otoman tu" hahah... bestnyaa dapat anak kembar! ena nak sangat dpt anak kembar nanti...

    ReplyDelete
  8. best laa sekali terus dapat sepasang...

    ReplyDelete
  9. memang best dpt kembar..cheery pun rasa mcm nak kembar gak..hahaha

    ReplyDelete
  10. Ya Allah,bestnya blh anok kembar,sepasang pulok tuhhh.boleh pencen boleh 6 tahun lepas tu beranok pulok.hihi

    ReplyDelete
  11. bestnyeeeeeee. sronotnye lahhhh kalau dpt kembor kan. :)

    ReplyDelete
  12. anak sulung.. kembar plak tu..untung.hehe suka la anak kembar.mana satu ek yang paling awal

    ReplyDelete
  13. Bestnya kalau dapat anak kembar.. hee ;D

    ReplyDelete
  14. Seronoknya tengok twin baby =) geram tau, cepat2 kak jaa dpt baby lg ye hehehe

    ReplyDelete
  15. bestnya anak kembar. sepasang lak tu. pasni takyah beranak dah. hihi..

    ReplyDelete
  16. Bhagianya dpt ank kmbr tp ada byk juga cbran nya.

    ReplyDelete
  17. alhamdulilah,sepasang..seronoknya :)

    ReplyDelete
  18. comel jea bby kembar dia. dapat sepasang lak tu

    ReplyDelete
  19. amboiii pinjam si kembar ka?? ni bkn wordless dah ni..haha..pjg entri...

    ReplyDelete
  20. Bessnye...dpt sepasang lagi...ank sulong lak tu...

    ReplyDelete
  21. bestnya dapat kembar....ingatkan jaa yang ada kembar...hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...