kelab blogger ben ashaari, KBBA,

27 February 2013

WW : Saya Suka Melukis!



lukisan corak abstrak


cantik dak?


lukis kat paha pun bolehhhh!
T____T


22 comments:

  1. bagusnya dia...dah pandai pegang pensil.. :)

    ReplyDelete
  2. cantik cantik, yang paling cantik yang kat peha tu ler hehehe

    ReplyDelete
  3. nasib baik die tak lukis kat pampers.. hehehe

    <3 anis

    ReplyDelete
  4. kaki juga yg jadi tempat menulis hehe..so cute

    ReplyDelete
  5. jgn lepas ni conteng dinding dah la. tapi terconteng pun tak pe.ada la lukisan abstrak versi fikri nnt..hehe

    ReplyDelete
  6. Ish ish.. Rajinnya di. Kreatif sungguh

    ReplyDelete
  7. tak cukup buku lukis kat peha ya fikri. hihihi..

    ReplyDelete
  8. hahaha sambil makan sambil melukis.. ni memang suka melukis tahap maximum ni!.. sampai badan pun boleh jd kertas.. hehehehe

    ReplyDelete
  9. Pelukis sejati kena lukis kat macam2 tempat. feel dia lain2. ahah.

    ReplyDelete
  10. "ma, fikri nak pen maker la.. baru terang".

    ReplyDelete
  11. Hahaha...saja mau kasi corak kat peha la tu... :p

    ReplyDelete
  12. Alah dinding dio xkura ko? Pahni keno jago2 lah.kihkih

    ReplyDelete
  13. aloo loo,tomeynya..heheh,pndai ye melukis..

    ReplyDelete
  14. alolololo
    seksi aih demo nih.hehehe

    ReplyDelete
  15. haha. baru dpt pensel/pen mcm tu la. nyonteng la kije. :)

    ReplyDelete
  16. hehee..lawak lah..habis dia conteng hehee..

    ReplyDelete
  17. Amboi rajinnya...sampai ke badan pun dilukisnya..hi hi..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...