kelab blogger ben ashaari, KBBA,

23 March 2013

Beauty Umaira : Tengok Kak Ton.......


biodata kak ton, video kak ton, biodata kak ton, kak ton beauty umaira, beauty umairah, tengok kak ton comel tak?, iklan kak ton

 Produk Kak Ton Memang Berkesan

" Tengok Kak Ton....Comeyyy Tak?? "

~comeyy kak ton!!~

memula tengok, jaa rasa nak gelak terguling-guling. tapi percaya laaa, jaa ketawa bukan niat nak kutuk kak ton. jaa tak nafikan kak ton memang comey kalah jaa orang muda ni haaa.... tapi...... statement tu kedengaran sedikit lucu.... hehehe... tetiap kali iklan ni kuar kat TV, rumah jaa automatik riuh, sebab jaa ngan en.suami sibuk duk berebut nak cakap 'Tengok Kak Ton....Comeyyy Tak??' "comey kak ton" hahahahhahahahahaa.......


p/s : sape yang ketawa tgk iklan ni? cpt angkat keyboard!!

11 comments:

  1. hehe..samalah kita...selalu tengok kak Ton ni kat WHI.. :)

    ReplyDelete
  2. kaktonnn!awwwww comey sunggoh :D



    hahahahaha.

    ReplyDelete
  3. hehehe..kakton..mmg awet muda..

    ReplyDelete
  4. ooooo gelakkan org yea..! Nanti saya beritau kak Ton tu.! ...saya pun gelak gak tgk iklan ni..hehehehe

    ReplyDelete
  5. kikiki..ketawa la jugak mula2 tgk tu..
    pastu jarang terserempak dengan iklan ni dah...

    sebab jarang beno tygk tv...
    hihihi

    ReplyDelete
  6. hahahahaha. mmg tak menahan tgk kak ton. boleh pulak ye die kuar statement gitu. hee.

    ReplyDelete
  7. eh kenapa cikna tak pernah tgk iklan ni? kat channel berapa ni jaa? hehe.. cam lawak je kak ton ni.

    ReplyDelete
  8. hahaha...comel tak kak Ton???hahahaha..lucu ni

    ReplyDelete
  9. hahahahaa... sama la.. kat umah pun asal ada iklan ni hubby dok kata kak ton perasantan...kohkohkoh...comey ke??

    ReplyDelete
  10. Ade x link nk tgk vidoe yg kakton ckp comel tu??

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...