kelab blogger ben ashaari, KBBA,

15 March 2013

Comey2Ku Printing : Kedai Cenderahati Comel


 SALAM SEJAHTERA
untuk semua my lovely readers!! (',')


Anda tercari-cari hadiah sesuai untuk kesayangan anda? jom laa cuba intai-intai koleksi cenderahati di bawah ni. ada bermacam barangan yang sangat sesuai dijadikan hadiah. harga sangat berpatutan, yang paling penting, ianya gerenti dapat memuaskan hati orang yang menerimanya, jom terjah sekarang!!



Jam Tangan Bergambar (jenis plastik)


Set Couple : RM60 termasuk pos (pilih 2 utas jam)
Seutas : RM40 termasuk pos



 

 Jam Tangan Bergambar (jenis besi)


 Set Couple : RM80 termasuk pos (jam lelaki & wanita)



Jam Dinding Bergambar


 1 pcs = RM55, 2 pcs =RM100 
*FREE postage*
pilihan warna jam : 
Red/ Light Gold/ Blue


lawa kan jam kat atas tu? harga pun murah. sesekali buat surprise untuk 'si dia' ok jugak. lepas beli tu korang cuba letak dalam laci ke? dalam lemari baju 'si dia' ke, konfem dia suka. jam dinding tu boleh letak dalam bilik, lagi romantik. bagi yang dah kawin boleh ler letak pic kawin korang. boleh feeling 'malam pertama' semula.... kekekeke....


 

Mini Kusyen/Bantal Bergambar


Size :
16 inc x 16 inc (41cm x 41cm) = Rm50 termasuk pos
18 inc x 18 inc (46cm x 46cm) = Rm53 termasuk pos 


(Sarung Bantal Bercetak skali dgn Bantal)


 

 Magnetic Photo / Fridge Magnet


( boleh lekat kat peti ais/ besi)

harga : RM7 only!

saiz 9 cm x 9 cm


macam mana? ohsemm tak? menarik tak? kan jaa dah kata tadi, cenderahati kat atas tu memang sesuai untuk dijadikan hadiah buat pasangan anda. baik untuk harijadi, mahupun anniversary. kalau taknak beli untuk hadiahkan orang, hadiahkan untuk diri kita sendiri. beli untuk  jadikan sebagai koleksi peribadi. sangat2 ohsemmm ok!! jom laa order sekarang!!


 ********************************************************

 **UNTUK PERTANYAAN & ORDER**

 SILA INBOX :  COMEY2KU PRINTING (AZIA)

 NO.TEL :  013 4257476

 ******************************************************** 


Related Post About This : 

*  Bisnes Baju T-Shirt Couple :  http://bit.ly/10UGV56
*  Pakej Alpha Lipid SD2 Murah :  http://bit.ly/ZSnUxM
*  Tempat Nak Beli Durian Crepe Di Kelantan : http://bit.ly/Z2D8eQ

10 comments:

  1. Cantik2....
    Tapi malu pulak kalau nak letak pic kat jam..
    Heheheh..

    ReplyDelete
  2. wahhh creatifnyaaaa.. insyaAllah kalau ena nk buat, ena terjah nanti... teringin pula.. weeeeee

    ReplyDelete
  3. wah..interesting lah jaa..thanks for info

    ReplyDelete
  4. rambang mata dibuatnya. hehehe.

    ReplyDelete
  5. wahhhh...
    betul2 ohsem lah..
    jam tu boleh jugk buat hantarankan..
    hgeee.... :)

    ReplyDelete
  6. Mmg ohsem!! jaa ade order x?? hihi

    ReplyDelete
  7. Sy mencari jam dinding yg murah..background nk ltk logo company...budget bwh rm10...boleh advise tk

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...