kelab blogger ben ashaari, KBBA,

17 March 2013

Contest : New Design for Youth Credit Card


Salam sejahtera untuk semua pengunjung blog jaakechik corner! hari ni jaa nak join satu Contest anjuran Nuffnang iaitu Contest rekacipta atau design kad kredit. tanpa melengahkan masa, meh jaa persembahkan kad kredit yang telah di designkan khas oleh kami (jaa dan suami)....hihihi...


 


Design kad kredit sangat penting untuk menarik minat orang ramai untuk mendapatkannya, khususnya bagi golongan belia yang sangat mementingkan style versatil dan gojesss. Kad Kredit yang bertemakan 'Swipe & Style' ini dijangka mampu menarik minat golongan belia untuk memiliki dan menggunakannya dengan lebih berkeyakinan. 




Kad Kredit yang kami designkan  ini berkonsepkan 'Gangnam Style' yang tengah femos amos di kalangan kita semua. PSY dikenali oleh semua golongan di dunia tak kira siapa, dari sekecik-kecik baby hingga ke golongan orang tua/warga emas. Pengaruh kuat pada PSY sangat kuat hingga mampu menggegarkan dunia dan membuatkan seluruh dunia Demam Gangnam Style!


 

Warna Hitam pada kad kredit ini menunjukkan elemen 'Gaya Keunggulan' yang sangat sesuai untuk semua jantina, umur dan sesiapa sahaja. Manakala corak abstrak Peta Dunia di belakang gambar PSY pula menggambarkan fungsinya yang boleh di gunakan di seluruh dunia. Dengan adanya kad kredit, kita semua mampu melancong walaupun tanpa membawa Wang Tunai di tangan!


NOTA : Entry ini disediakan untuk Contest Nuffnang.

9 comments:

  1. Wah wah ~! Memang gelombang korea betul ni, sampai kad pun jadi PSY hahah. Smart ;)

    ReplyDelete
  2. good luck, jaa. cantik kad tu :)

    ReplyDelete
  3. cool.. pandai design.

    good luck! ;)

    ReplyDelete
  4. kreatif betoi... good luck jaa :)

    ReplyDelete
  5. wahhh siap ade oppa yg xtahan tu ekekee :P

    ReplyDelete
  6. Oppa give me money style! hahahahaha...mmg style lah!!

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...