kelab blogger ben ashaari, KBBA,

20 March 2013

Dapat Cek Reader Digest RM300000


dapat cek 300 ribu, dapat hadiah beg,
siap dapat replika kunci kete BMW lagiii...
yeeehaw.....mak cik kayo weeiiii....





p/s : jangan terpedaya dengan Reader Digest!!

15 comments:

  1. lmbt nye blog awk loading...xpe..msh nk komen jugak..sy pn pnh dpt benda ni ->>>http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/hah-farisha-dapat-rm-225000-giler.html

    ReplyDelete
  2. aina pon biasa kena jugak :P hahaha

    ReplyDelete
  3. nak suruh jaa belikan hana hadiah tadi.huhu kenapa tu?

    ReplyDelete
  4. sy pon selalu dpt menda apa ni eak..
    x paham btol.. bila reg pon x tahu..

    ReplyDelete
  5. Ofismate AJ pun dapat...
    kemain kata2 aluan dia tu...
    Boleh terpengaruh woooo..

    ReplyDelete
  6. cheery pun penah dpt gak..entah betoi entah tak..1st surat dia cheery reply,dia mintak join diowang punya dinner kat klcc tp diowang yg dtg amik kita bwk g hotel..tp cheery reply balik xnak g,takut doh..hahaha

    janji beringat jgn kasi akaun no kita sudah..let's say diowang kasi check yg sah..terima aje lah..kihkihkih..mak cik kayo!!!!

    ReplyDelete
  7. kalau betul.. mak cik kayoooo... ;)

    ReplyDelete
  8. xleh percaya reader digest ni. tipu je. lepas satu satu kan

    ReplyDelete
  9. nanti jgn lupa bw nur ronda2 dengan bmw tau..
    hihi

    ReplyDelete
  10. kalo betul lah makk aiiii
    mokcik kayoooo nih

    ReplyDelete
  11. wahh... kayo la sgt kan... hahaha..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...