kelab blogger ben ashaari, KBBA,

08 March 2013

entry tak ada tajuk!


salam dears! ada lagikah pengunjung blog jaakechik corner hari ni? tuan blog sibuk seminggu nih tak sempat nak hupdate blog. sempat jenguk kejap-kejap jer. hihi. ekceli jaa rindu giler nak tulis entry. tapi banyak keje yang duk menunggu. so, hanya mampu jeling-jeling blog di hujung mata jer laaa... hrmm....


pic kat atas ni takdak kena mengena ngan 'tajuk entry' hari ni, tapi sajer letak bagi nak panjangkan entry yang ketot ni.... ngeh ngeh ngeh... korang rindu jaakechik tak ni? aii rindu uolls tau... sorry hokey lama tak jenguk blog korang. ada masa lebih aii blogwalking ya.... tunggguuuuu....


p/s : esok start nak rajin blogging semula dah...heee!

18 comments:

  1. hye kak!
    lama tak singgah sinim :p

    ReplyDelete
  2. fikri makin comel.letak gambar fikri byk2 yea bila update..hehe

    ReplyDelete
  3. tu dah jadi tajuk la tu. tak rindu jaa lah. rindu fikri je. hehehe..

    ReplyDelete
  4. opkosla,ada...ni cikeyra dh mai..hihihi

    ReplyDelete
  5. wah...ni hang ke time kecik..alolololo...cumeiii..

    ReplyDelete
  6. hana pun rasa nak kena buat entry xda tajuk.huhu

    ReplyDelete
  7. olololo.. apa di tenung botol susu tu... tomeynyer...

    ReplyDelete
  8. same je kite ni. hehe. seminggu lebih tak update. :)

    ReplyDelete
  9. akak pun sama....tak cukup masa...

    nape di tilik botol susu tu?

    ReplyDelete
  10. kira ade gak tajuk tu jaa.. :)
    heeeee

    ReplyDelete
  11. Amboi sicomel berbotol susu :)
    Sama la kita kak jaa, miggu yg penuh kesibukan

    ReplyDelete
  12. M pun dah jarang blogging skang ni...kekadang tu wat entry autopublish ja pun..

    ReplyDelete
  13. ramai yg rindu jaa tu hehee :)
    shdia pn baru mula BW ke ruamh jaa :)

    ReplyDelete
  14. rindu la..haha

    eh letak je tajuk " ragam si Fikeri "
    x pun Fikeri ku yg comel.
    hehe

    ReplyDelete
  15. saya pn dh jrg bw jaa....busy skang ni...curi2 jer bw

    ReplyDelete
  16. Deqla datang niiiiii........rinduuuuuuuuu......

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...