kelab blogger ben ashaari, KBBA,

19 March 2013

FERRARI....vroomm...vroomm....



Bapa ku pulang dari kota, bapa ku belikan kereta
kereta kecil warna merah???? 

~plisss...jangan ko sambung lagu ni yer...sumbang nanti!~


vroomm...vroomm....vrooommm.....


nak beli ferrari yang real, konfem tak mampu
dapat naik ferrari menan ni pun jadi lah.....heee!!


10 comments:

  1. ferari ni pun kira ok jugak..hehe

    ReplyDelete
  2. amboii dia... akk xjoin naik sekali ke?? weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee XD

    ReplyDelete
  3. ingat jaa p pameran Ferrari la tadi.. hehe

    ReplyDelete
  4. kalau potet dah naik ni mmg takmo balik dah. hehe..

    ReplyDelete
  5. bertuah fikri muda2 g dh nek ferari hahaha :p

    ReplyDelete
  6. ok la tu..deqla jgn kata real, yg menan pun x penah naik tau...huhuhuhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...