kelab blogger ben ashaari, KBBA,

23 March 2013

" Giveaway By Santai Leeza Sarawak "


SALAM DEARS!
hari ni jaa nak join segmen by LEEZA
kalau korang nak join just klik banner kat bawah ni yer..




LANGKAH PENYERTAAN :
 1. Buat ENTRY yang bertajuk "Giveaway By Santai Leeza Sarawak"
2. Letak Banner kat atas ni dan link kan ke entri ni.
3. Follow Blog : www.santaileeza.com
4. Like Fan Page Santai Leeza (SANTAI LEEZA PAGE)
5. WAJIB tinggalkan link/url entri anda pada ENTRI INI
6. Hanya terbuka untuk Blogger Malaysia. 
7. TAMAT pada 28 MAC 2013, 11.59 malam. 

GIVEAWAY YANG AKAN DIBERI : 
**Keychain dan Fridge Magnet daripada tempat yang leeza lawati ini... 
*** Pemberian boleh berubah mengikut situasi .... :-)


" selamat bersegmen semua "

18 comments:

  1. good luck, jaa.
    jom join segmen ni pulak http://cikgufaizcute.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-pn-qhaleshya-emas-putih.html

    ReplyDelete
  2. dari GA yg sama. good luck ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

    ReplyDelete
  3. moge bertuah jaa. lame dh tak join ga. :)

    ReplyDelete
  4. dri segmen sme

    BK lepak sini tau
    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

    ReplyDelete
  5. dekat entry tu, kalau jaa nk selitkan resepi pun blh je..

    tp jaa wat la intro yg jaa ni ada ank berapa ke.. jaa ada buat bisnes apa ke.. mana tau kot ada org nak beli.. or pe2 je

    pastu tulis la sape nak kenal jaa blh singgah blog jaa.. mana tau kot ada yg pembaca blog kak ina yg xpnh sggah blog jaa, lps ni leh singgah :-)

    ReplyDelete
  6. dari GA yang sama, good luck ^^ http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

    ReplyDelete
  7. Salam singgah,good luck..dari segmen sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

    ReplyDelete
  8. Salam.. singgah sini dari segmen yang sama. Good Luck!
    http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

    ReplyDelete
  9. tunggu pengumuman pemenang yaaaa......
    terima kasih join..

    ReplyDelete
  10. eh2 Jaa pun join rupanya.. hehe. lama tak singgah blog Jaa.. good luck hope sama2 bertuah :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

    ReplyDelete
  11. Blogwalking kesini! Tahniah sebab tersenarai sebagai pemenang :)
    http://www.santaileeza.com/2013/04/blogger-yang-terpilih-dalam-giveaway-by.html

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...