kelab blogger ben ashaari, KBBA,

20 March 2013

Hamper Untuk Perlawanan Bola (PS2)




Kedai Pusat Internet kami mendapat tawaran untuk menyertai perlawanan bola sepak maya (PS2) antara Pusat-Pusat Internet yang di anjurkan PDRM (Balai Polis Chabang Empat). syaratnya mudah. kami perlu hantar 3 wakil pemain mengikut kategori yang ditetapkan. 7-12 tahun, 13-18 tahun dan 19 tahun keatas. setiap pusat internet pula diwajibkan untuk sponsor 3 buah hamper.



kami setuju untuk join. calon-calon 'hebat' pun dah ada. makanya, kelam kabut ler jaa duk bungkus hamper. namun tiba tarikh yang dijanjikan, ianya terpaksa ditunda pula. now, kami masih menunggu tarikh la sekarang ni... hadiah lumayan jugak tau. RM100, RM50 dan RM30 untuk setiap kategori.... untung ler kalau anak-anak buah jaa menang!!



 p/s : doakan pasukan kami berjaya ya!


11 comments:

  1. Harap semuanya seronok dan gembira :)

    ReplyDelete
  2. main secara online la ek.. sp pemain?

    ReplyDelete
  3. jaa la main, konfem menang. hikhik..

    ReplyDelete
  4. cantik hamper tu. pandai jaa balut. huhuhu.

    ReplyDelete
  5. caiyokk..!
    jaa jadi pasukan sorak..
    insyaAllah..menang.. :)

    ReplyDelete
  6. pandai jaa balut hamper tu...rajin plak tu hihi

    ReplyDelete
  7. balut mcm hamper real kat kedai tu jek...pndai eh..

    p/s: blog jaa berat kot..lmbt deqla nk masok utk komen...terpksa tggu..huhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...