kelab blogger ben ashaari, KBBA,

22 March 2013

Inilah Tuan Blog...kikiki....


Salam dears. selamat hari jumaat buat semua! hari ni tayang gambar tuan blog jer lah yer.... hihihi. tepek gambar duk makan ni, bukan bermaksud jaa nak citer pasal makan. tapi just nak suruh entry yang pendek kemetot ni nampak panjang ajer... muahaha...



hari ni jaa busy. pukul 7 pagi dah masuk ofis. balik pukul 3 petang nak ke majlis kenduri rumah kawan en.suami pulak di Peringat. pastu, terus kitorang balik ke rumah MIL di Gunong, Bachok. makanya, hari ni jaa tak leh nak blogwalking lah.... (,'') bye-bye... tu jah lah yang jaa nak citer nya......heeeeeeee!! 


p/s : sape keje hari ni? angkat tangan plissss!!

9 comments:

  1. saya keje. hehe. selamat bercuti jaa :)

    ReplyDelete
  2. hari ni tak leh blogwalking tak pe, esok bleh...=D

    ReplyDelete
  3. KECIK TUEK JE KAKJAA KITE NI .. COMEL

    ReplyDelete
  4. xpa asalkan tunjuk muka. eh2. hehe

    ReplyDelete
  5. agak poyo la gmbr tuan blog ni. hihihihihi.

    ReplyDelete
  6. mkn aje kejenya..tp x besar2... kehkeh

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...