kelab blogger ben ashaari, KBBA,

12 March 2013

Jalan-Jalan ke Pasar Besar Siti Khatijah



sesekali bila ke bandar Kota Bharu, jaa singgah jugak kat sini cari kuih.
macam-macam kuih ada. pelbagai pilihan. murah pulak tu.


korang yang nak datang Kelantan jangan lupa datang
jenjalan cari kuih muih kat sini yer


kalau korang peknen and mengidam nak makan kuih yang pelik-pelik
atau susah nak dapat kat tempat korang, mai la kat sini.
konfem ado kuih yang korang nak tu... insyaALLAH.. hihihi...


entry promote tempat kelahiran sendiri ni...weeeee!
btw, nak datang jangan lupa roger-roger ya...

13 comments:

  1. wahhh , syada minat jugok ni g sini . laksa penang tingkat 2 sedap sini .
    Haha . terliurrr tengok

    ReplyDelete
  2. suko g beli dodol kat pasar siti khadijah..:)

    ReplyDelete
  3. I see the keropok lekor.. awwwwwwwwwwwwwww akk t sy nk mai kelantan kalau ada rezeki, akk tlg jd tour guide sy leh?? hahahah sy tak pernah jejak kaki kat sana.. huuuuuuu

    ReplyDelete
  4. Ya Allah..rindunya nak jejak sini..!
    Lama dah nur tak kesini...
    last 2010 kot..

    tgkat dua best gak,...gerai2 makanan.. :)

    ReplyDelete
  5. dah lama tak pegi kelantan. pernah sampai sekali je seumur hidup. huhuhu.

    ReplyDelete
  6. rindunya nak makan keropok lekor kelantan. kat kelantan n trganu ja sedap. tempat lain rasa tepung je

    ReplyDelete
  7. jaa peknen ke ape ni? hehehe..

    ReplyDelete
  8. mmg femes pasar khadijah ni. tapi tak pnh smpi lagi.hihi

    ReplyDelete
  9. lama jugak nik dop gi sana. mak cik ada jual sayur kat pasar tu

    kalau singgah jupe dia, mesti dapat sayur byk..huhu

    ReplyDelete
  10. heheehehehe
    promot jgn x promot..
    in Shaa Allah kali ni kalo g sana..boleh la jumpa Jaa :)

    ReplyDelete
  11. Deqla kalo kelek kelate mmg sure la singgah pasar sini...besttttt..... :-D

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...