Pages




13 March 2013

Jom Beli Kasut Dengan ZALORA!!


SALAM  SEJAHTERA
TO ALL MY LOVELY READERS!!


gaji naik lagi?? huwaaaa...suuuko nya!!
boleh shopping banyak-banyak dekat laman shopping terkenal




ZALORA merupakan laman shopping online yang femes amos pada ketika ini. Ala… ZALORA yang hari-hari duk iklan kat tv yang pompuan tu duk terjerit-jerit tu la, menjerit sebab terkejut ZALORA mai hantar kasut depan rumah tu… 


 

jaa pun dah order kasut ngan ZALORA pada pagi Ahad lepas. Bukan sepasang tapi 2 pasang sekaligus!! Tamak..katakan!! murah katakan… hahaha… Now, kasut-kasut tu dah selamat sampai ke tangan jaa pun….. dah pakai dah pongg…. heee! very ohsemm ok! saiz 4@35 yang jaa pilih tu mmg betul padan ngn jaa. elok jer muat kat kaki jaa yang kecik ni haa....




dengan ZALORA korang tak payah susah-susah nak drive dan tak perlu nak angkut seluruh batalion family korang ke MALL pun. klik jer WWW.ZALORA.COM.MY  terus korang akan dihidangkan dengan pelbagai pilihan barangan. bukan kasut jer, purse, wallet, baju, kosmetik, sumenya ado. From head to toe! Pilih jer yang mana berkenan tapi biar mengikut kemampuan poket anda ler. Hihi. 




yang bestnya cara pembayarannya ada pelbagai pilihan. Nak guna kad kredit boleh, transfer guna online banking pun boleh dan yang lebih hebat boleh guna khidmat Cash On Delivery (COD)! Haaa..yang tu lagi best, kalau korang takde kad kredit or online banking boleh ler try guna COD tu ya. Macam jaa, jaa suka guna Maybank2u.. klik-klik terus settle! Just tunggu ZALORA hantar barang jer laa…..ngeee!




penghantaran pulak cepat. Jaa order hari AHAD (10/03/13) dan pada hari SELASA (12/03/13) tengok-tengok dah pun sampai kat ofis. Ohhh… gembira yang amat laaaa…. tetiba rasa nak jerit kuat-kuat macam dalam TV tu.... kihkihkih... kasut sampai lebih cepat dari masa yang dijanjikan iaitu dalam masa 3-4 hari bekerja. Takde la tertunggu lama. Best betul shopping ngan ZALORA nih… ok kat bawah ni jaa nak bagi tips sikit kat korang. Baca sampai habis ya.

*****************************************************
Tips shopping di ZALORA : 
 
tips 1 : Kena selalu buka ZALORA, kdg2 ada diskaun hebat!
Hehehhehe. Tak percaya? Meh jaa tunjuk yer. Masa memula-mula jaa duk pilih kasut hari tu, jaa kumpul kat wishlist dulu. Masa tu sandal yang rendah kaler brown tu berharga RM39.93. Tapi bila jaa buka web ZALORA pada hari Ahad (hujung minggu) terus harga tu jatuh kepada kepada RM18.88 sahaja, kerana ZALORA buat Sale Weekends!! dan sandal high heel hitam tu pulak harga sebenar dia RM64.80 tapi pada Sale Weekends hari tu, harga kasut tu jatuh pada RM48.88 shj. Murah giler! less 40-70%! Cer amik kalkulator dan kira berapa jaa boleh jimat utk 2 kasut tu??

 

HARGA SANDAL BROWN PADA  HARI INI : RM39.93 (KLIK SINI)
HARGA HEEL HITAM PADA HARI INI : RM64.80 (KLIK SINI)

tips 2 : sign up  untuk mendapatkan pelbagai voucher diskaun
Selepas sign up, korang akan secara automatik akan dapat voucher diskaun sebanyak RM20 melalui email. Korang boleh ler guna bila nak shopping nanti. Jaa ni pun shopping guna Voucher ZALORA ler ni. jaa dapat Voucher bernilai RM50. lepas shopping, korang akan dapat lagi voucher demi voucher. Hahahaha. Kat situ lah untungnya. Buleh ler kita berjimat. Kat tempat lain sure tak dapat punya. Semua ni hanya di  WWW.ZALORA.COM.MY


~ selamat shopping dengan ZALORA buat semua ~

17 comments:

  1. Keciknya kaki...
    Aah Zalora harga dia berubah2.....
    AJ hari2 tengok.... Hehehhehhe...

    ReplyDelete
  2. wah ! bes nye! lawa kasut esp yang heels tinggi :)

    ReplyDelete
  3. sama la saiz kasut kita.. hehe mmg saiz paling kecik. susah nak dapat.
    mmg cepat betol barang sampai. kena sign up ni

    ReplyDelete
  4. fhewit tginya heel. hihi..

    tak pnh lagi beli oline kat zalora. boleh try ni. cntik la ! heee

    ReplyDelete
  5. dah lm sue x pakai patern kasut gini

    ReplyDelete
  6. takut nak beli kat zalora sebab ada org komplen ckp kena tipu..

    done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. wah wahhh, banyaknyaa akk mmborong.. hehe nape tak beli utk ena satu?? waakakakaka

    ReplyDelete
  8. wahhh..jaa buat nur teringin ngak nak shoping dgn zalora.. :)

    ReplyDelete
  9. seronoknya,shopping sakan ni..hihihi

    ReplyDelete
  10. Bestnya! Mmg murah ek?nk try bli la..saiz 4?? Sama la kita..ingt kita sorg je kaki kcik..hihi

    ReplyDelete
  11. pernah gak tgk website ni. tapi tak pernah lagi beli. nnt blh try. cantik sandal yer

    ReplyDelete
  12. hamboiii.kemain lagi Jaa eh..sonoklah tu :)

    keciknya kaki Ja..kalo kaki ai cnfirm 7.hahaha

    ReplyDelete
  13. Ehh saiz 4 sama mcm deqla !!! Siyes ke padan kasut tu..tp..errr tinggi sgt...x sanggup aaih..hihi....nk try gak la soping zalora!

    ReplyDelete
  14. cmne nk wat wishlist tu eh?

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Buku Denaihati