kelab blogger ben ashaari, KBBA,

01 March 2013

Karipap Segera...sedap jugak!



nak resepi karipap dari jaa ke?
ohh...plisss....janganlah!
sebab jaa dok gheti. yg ni jaa beli yg segera punya...
T_________T


layan karipap segera pepagi jumaat sebelum balik kampung (rumah mertua)..... weee sedap jugak tau. feeling karipap yang kita buat sendiri jer... kekeke.. kalo nak buat sendiri konfem tak menjadi.... so, beli yang segera jer laaa.... hahahhaa... salam jumaat. hari ni cuti blogging. balik kampung daaaa....!!


21 comments:

  1. buat sendiri lagi sedap sebab intinya boleh tambah banyak mana yang kita suka. hehehe. letak sampai penuh karipap itu

    ReplyDelete
  2. bak sikittt.. selamat bercuti jaa.

    ReplyDelete
  3. kalau sedap nanti bolehlah beli lagi kan.. :)

    ReplyDelete
  4. ena paling suka karipap inti dia letak daging banyak2.... sedapnyaaa, lama dah my mom xbuat..

    ReplyDelete
  5. jaa buat cheery mengidam pulak..hehe

    ReplyDelete
  6. Karipap nie memang makanan kegemaran fie, fie paling suka karipap putar. Heeee. Lembut lembut jah bila makan

    ReplyDelete
  7. Kak jaa, baby xmakan karipap. Pelik kan.

    ReplyDelete
  8. wah karipap..saya suka makan tepi2 karipap rangup..sedap..:)

    ReplyDelete
  9. ala. tgk gmbar karipap ni teringat lak karipap yg kat dalam peti tak masak lagi..huhu

    ReplyDelete
  10. karipap kalau kena inti dia sedap dengan kulit yang ranggup..memang makan tak puas

    ReplyDelete
  11. cepat dimasak dan sedap...


    http://www.noormalashahar.blogspot.com

    www.noormalashahar.com

    ReplyDelete
  12. uishh,karipap segera pun sedap..

    *tq jaa,hadiah dh smp tau.. :)

    ReplyDelete
  13. Nampak sedap..tetiba teringat Deqla Si hantu karipap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aikkk...apsal lak?? Ai la si hantu karipap ti..huh..mentang la deqla ada parut karipap..hahahaha

      Delete
  14. kalo kena yg sedap tu..segera pun sedap kan:)

    ReplyDelete
  15. Kat peti ais deqla pun ada karipap segera...karipap pusing..hihihi...goreng pun sodap! haha

    ReplyDelete
  16. karipap segera pun sodapppp. lagi lagi kalau inti ikan. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...