kelab blogger ben ashaari, KBBA,

02 April 2013

Kedai Baju T-Shirt Couple Online


salam sejahtera untuk semua!!

anda mencari  sesuatu yang indah untuk dikenang bersama pasangan anda? mungkin hadiah besday? mungkin juga untuk anniversary atau family day event??? apa kata beli baju couple? bukan untuk pasangan anda jer. malah untuk diri anda juga. kiranya sedondon!! jom intai-intai antara pattern yang ada di ------>  Kedai Baju T-Shirt Couple Online!! 


Size:

Baby ~ S,M,L,XL
Mom ~ S,M,L,XL
Dad ~ M,L,XL

Price :
2pcs~RM120.00
3pcs~RM160.00
4pcs~RM190.00





Male M ~Shoulder 16'', Length 27'',
Male L ~ Shoulder 17, Length 27.5
Male XL ~ Shoulder 20'', Length 29'
Male XXL~21'', Length 30''

Female M~Shoulder -15'', Length 23'', Chest 33''
Female L~ Shoulder 15.5'', Length 24'', Chest 35''
Female XL~ Shoulder 16'', Length 25'', Chest 36”

Kids : 1-9 Year

Price : RM170.00/set
FREE POSTAGE


 < KLIK SINI UNTUK ORDER >





LIMITED..BOOK NOW!!

RM70.00/SET
FREE POSTAGE

SIZE :

MALE ~ S-XXXL
FEMALE ~ S-XXXL


 < KLIK SINI UNTUK ORDER >





Size:

S: shoulder 38 CM,Bust 90CM , Length 59CM
M: shoulder 41CM, Bust 94CM Length 61CM
L: Shoulder 42CM, Bust 98CM, Length 62CM
XL: Shoulder 43CM, Bust 102CM, Length 63CM
XXL:Shoulder45CM, Bust108CM, Length65CM

Price : RM125.00/set
FREE POSTAGE





Size :

S~Shoulder 40/Chest 92/Length 60cm
M~Shoulder 41/Chest 96/Length 62cm
L~Shoulder 44/Chest 105/Length 66cm
XL~Shoulder 46/Chest 110/Length 68cm
XXL~Shoulder 48/Chest 114/Length 70cm

Price : RM160.00/Pair
FREE POSTAGE





Male M ~Shoulder 16'', Length 27'',
Male L ~ Shoulder 17, Length 27.5
Male XL ~ Shoulder 20'', Length 29'
Male XXL ~21'', Length 30''

Female M ~Shoulder -15'', Length 23'', Chest 33''
Female L ~ Shoulder 15.5'', Length 24'', Chest 35''
Female XL ~ Shoulder 16'', Length 25'', Chest 36”

Price : RM120.00/set
FREE POSTAGE




sebarang pertanyaan mengenai mengenai stok saiz dan harga, anda bolehlah berkunjung ke facebook page Kedai Baju T-Shirt Couple Online . Disana juga anda boleh mendapatkan pelbagai lagi pilihan design-design baju couple yang lain. jangan lupa untuk klik like pagesnya sekali untuk mendapatkan info mengenai promosi dan sebagainya.. selamat shopping untuk anda semua.....


22 comments:

  1. tq jaa..teringin nak beli nnt pegi tengok..hehe

    ReplyDelete
  2. Cantik2.....
    Kang ada yang "TER"beli ni kang...
    Kehkehkeh...

    ReplyDelete
  3. alahai.. teringin nak pakai sedondon mcm ni.. tp hubby size ssh nak cr... jd pendamkan jerlah hasrat..

    ReplyDelete
  4. cantik laa kalau 3 beranak sedondon kan..cantik..

    ReplyDelete
  5. comel lah semuanya..... harganya pun not bad.... :-)

    ReplyDelete
  6. Cantiklah..macam teringin plak nak pakai sedondon ni..

    ReplyDelete
  7. Cantik2 belaka...deqla pun ade 2 pasang baju sedondon..tp xde la mahai mcm ni...huhu

    ReplyDelete
  8. salam cik jaa =)

    wah jual ke skrng cik jaa..bleh tahan bju ngn hargenye..hehe

    ReplyDelete
  9. Lawa n cap raph laurenke?kalu 4helai190.blehthn gk harga

    ReplyDelete
  10. comel.siap ada baju untuk anak lagi.
    semua boleh pakai sendondon

    ReplyDelete
  11. hohoi. boleh tahan jugak la harge nye ye. mahai.

    ReplyDelete
  12. untuk si kecik pun ade...
    alololo..comei.. :)

    ReplyDelete
  13. Salam..
    Kalau sudi bertukar link ke blog http://shopeunder50.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. salam.. macam mana ye nk hilangkan tulisan dibaju? yg di cop tu.. bukan sulaman..

    ReplyDelete
  15. @Cik Yaya ni bisnes kawan jaa, jaa tlg promote jer...heeee!

    ReplyDelete
  16. @fa abira wslm... maaf yg tu saya tak tahu, kena btnya yg lebih pakar... sory yer... :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...