kelab blogger ben ashaari, KBBA,

29 March 2013

Kenapa Bebudak Suka Gangnam Style??



fikri pun minat muzik gangnam style ni


senyum besar jer bila kita pasang lagu tu..
dia tak gheti nak sebut penuh, dia sebut 'THAI' jer hehehe....


sekali pasang entah yang keberapa kali repeat baru dia nak stop
kengkadang sampai tertido depan PC tu...huhu



p/s : fikri ni minat ngn citer Alvin & Chipmunks jugak... :)

15 comments:

  1. Sebab musik dia rncak... X pnh bg dgr lagu2 sedemikian.. Xsesuai utk knak2 sbnrnya...

    ReplyDelete
  2. sue sendiri pon terfikir gak...si syawal cukup suke laa

    ReplyDelete
  3. tak tahu la...muziknyz kot..tak pun video klip nya yang berwarna warni.budak2 kan suka warna warni macam iklan tv,,hehhe

    ReplyDelete
  4. Adik kecik saya pun suka lagu Gangnam ni.. ;D

    ReplyDelete
  5. a'ah kan..tak tahu apa yg best...
    mgkin sbb lagu tu rncak kot

    ReplyDelete
  6. tarian dia kot jadi rebutan.. haha

    ReplyDelete
  7. Entah la sama macam alesya suke jugak

    ReplyDelete
  8. mungkin gerakkan gangnam tu menarik hati budak2.. bak mak ena cakp, macam kuda kena getit dengan kerengge

    ReplyDelete
  9. suka tengok diorang menari2 kot. muzik pun catchy. :)

    ReplyDelete
  10. panas ke tuuuu. hehe. pamper je yg tgl. :)

    ReplyDelete
  11. Haha...pengaruh kuat sgt kot...dah semua suka...ikot suka jgk la..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...