kelab blogger ben ashaari, KBBA,

25 March 2013

Majlis Perasmian Rumah Komuniti (CCH) Tumpat (3)




nampak tak pulut kuning kat atas meja depan tuu?
jaa kena bawak mende alah tu la
masa iring Dato KP sampai ke sini
berat betul. haishh nasib baik ler jaa ni jenis
tulang besi urat dawai...hihi...




Dato KP diminta untuk tandatangan plak
sebagai simbolik perasmian Rumah Komuniti Tumpat ini




mereka juga perlu tanam pokok
sempena Hari Tanam Pokok Sedunia
nampak tak jaa kat belakang tuuu? berkebaya hitam tuuu...
tukang pegang gloves ngn tisu jer pong....hahahaha.....




Hari Tanam Pokok Sedunia,
jabatan korang ada buat tak?




selesai semua majlis perasmian
ramai-ramai pakat makan pulak...
jaa masa ni, tukang tambah-tambah lauk jer...ahaks!




tuu haa rakan ofis jaa lagi...si mamamia...
tahu tak? keesokkannya, dia siap masuk metro lagi tau
sebab asyik duk sebelah iring Dato KP




see?? mamamia dalam metro tuuu...
femes sebentar dia...hihi... riuh dalam facebook
orang duk pakat tagged dan upload pic tuuu....ngeee!




masa ni Dato dah nak balik dah
oklah..babai... next time kita jumpa lagi ya...hihihi...

9 comments:

  1. wah wah.... Jaa .... tq melawat blog x seberapaku ... hermp... sangat aktif dia ... untunglaa... duk sebelah2 ngn ore sohor... nok join buleh? hihihhi

    ReplyDelete
  2. berat tu jaa pulut kuning. lg berat dr jaa kot. hehe.. takde pun pict dia. ;)

    ReplyDelete
  3. laa..xnampak sgt pic jaa..uplod lagi laa..

    ReplyDelete
  4. gambo jaa xde pun...huhu... kat sini xde lak kegiatan camni...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...