kelab blogger ben ashaari, KBBA,

19 March 2013

Makan-makan bersama adik beradik



sesekali berkumpul adik beradik...
best wooo...


kali ni berkumpul di kedai abang jaa
di jalan Pengkalan Chepa dekat Sekolah Arab
Maahad Muhammadi Lelaki...heeee!


macam-macam lauk ada,


ni pulak Ikan Patin Masak Tempoyak
jaa buat sendiri ni, korang nak resepi tak?
klik kat bawah ni untuk tutorial resepi ya




masa ni kitorang baru balik dari beli menda alah --> ini
so alang-alang dah ada di KBMALL terus jaa beli ikan patin
untuk di masak tempoyak, pebret abang jaa tu...


ni la abang ja. tokey kedai ni.
belum kawin nih. sape nak jadik kakak ipar jaa dipersilakan
tinggalkan no tepon korang kat komen ya..hikhik..


baru balik dari KBMALL
letih + lapar = ngantuk...hihihi....

8 comments:

  1. sesekali makan ngan adik beradik memang best....=D

    ReplyDelete
  2. Wah bestnya makan makan ! Nyum nyum lauk lauk semua sedap belaka lah :D

    ReplyDelete
  3. wahh bestla lagi2 makan kat kedai sendiri. hihi..

    ReplyDelete
  4. alahai,dh la belum breakfast ni..

    ReplyDelete
  5. Meriah sesekali berkumpul reramai ni kan... =D
    Makan pun lebih berselera....

    ReplyDelete
  6. mkn ramai2 gini ngan family mmg sedap yg luar biasa.. selalunya mcm ni la deqla ngan family kat kelate tu..rindunyeee kat sedara sana!

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...