Pages




14 March 2013

Melty Cheese Cake, So Yummylicious!!



salam dears!
korang dah makan ke hari nih?
jaa hari ni makan kek keju! jom tengok!!


Melty Cheese Cake
cer tengok......terliur tak? kekekke...


so....sexy!!


So Yummylicious!!

ekceli jaa beli Melty Cheese Cake ni secara online melalui facebook. jaa tumpang order ngan rakan ofis jaa. RM20 sebekas. murah dah tu rasanya. kalo kita beli kek Secret Resepi pun dah enam hingget seketul. bukannya besar, secoet jer pun... hehehe... skang ni kan canggih, semua barang nak beli online! kalaulah beras pun orang jual online, agaknya mesti ada yang order jugak ni kan....? hihihi....



mesti korang duk telan air liur ni kan? kekekke...
betul dak? betul dak? tipu dosa hokey.... >__<


penuh ngan cheese....huwaarghhhh.....mantoppss!


seksi betul kek ni time cheese dah mula mencair....

ermmm....sedappp!! memang mabeless der....

bila nak masukkan kek tu dalam peti sejuk, sila siap-siap letak ngan sudu yer. bila nak makan terus jer ngapp depan pintu peti tu teruss...bestt!! lagi best bila en.suami jaa tak berapa suka ngan keju. boleh ler jaa melantak makan kek ni sorang-sorang...kekekke... ~buruk perangai!!



Lokasi : sekitar kuala lumpur


p/s :  member ofis jaa order masa 'adik tuan dia' datang ke kelantan...
adik dia delivery terus ke ofis....hihihi... 


14 comments:

  1. best ke ni kak jaa? nk try jgk la... tp tkut cair nk tggu smpai kt umh

    ReplyDelete
  2. Ohhh ! Cheese Cake ni. Perghh, memang super duper sedaplah ! Paling suka keju yang ditabur kat atas kek tulah. Memang sedap gila. Baru makan minggu lepas hahaha. Tapi yg masa ibu Fiqah beli tu, dalam 25 keatas lah. Mahal ~

    Wuu, tetiba terliuk pula depa. haha

    ReplyDelete
  3. pergh!!sangatlah tempting~ yummy^^

    ReplyDelete
  4. Sumpah..x telan air liur.pun..hahaha..sbb rasa mcm muak lak tgk chesse tu...huhuhu....tp nk gak tanya sedap sgt ke jaa?? hihi

    ReplyDelete
  5. wahhhh sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. ena suka sangat keju!!!!! perghhh tapi tak rasa masin2 ke bila makan ngn kek???? kek kan manis

    ReplyDelete
  6. Dapnyaaaaa Jaa, haii nie yang habis lingkup diet fie. haha

    ReplyDelete
  7. BESHH KE KAK ? XPENAH MAKAN AG KEK KEJU ..

    ReplyDelete
  8. Cheeseeee cake!!!!!!!
    Memang terliur....
    Minggu depan mau ada yang order ni... =D

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Buku Denaihati