kelab blogger ben ashaari, KBBA,

18 March 2013

Nasi Sup Moksu di Taman Maju



Nasi Sup Moksu di Taman Maju
dihidangkan bersama pilihan Daging / Ayam Bakar
makan nasi panas sambil srupp..sruppp...hirup kuah sup
memang mabeless der!!


ekceli ni first time jaa makan nasi sup kat sini. jaa ni macam biasa la suke benar kalau makan nasi yang berkuah. sup ke, tomyam ke, sume tu memang pebret jaa ler... heee.. yang ni overall memang sedap. korang yang nak try jom la pegi kesana dan try rasa sendiri ya. lokasi, berhampiran dengan Taman Maju, Kota Bharu..... harga? standard cam kedai-kedai lain jugak.... nasi putih + sup tulang + ayam/daging bakar. RM8.00/person.


p/s : teringin nak makan Sup Gear Box laa pulakkk!!

10 comments:

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...