kelab blogger ben ashaari, KBBA,

23 March 2013

Pemenang Teka-Teka Harga Kasut



Camana nak umum pemenang? Sumenya teka harga yg salah. Majoritinya duk jawab RM49.90 dan RM69.90. hihi. Nak gelak pun ada gak. Camana laaa korang buleh terpikir rege yang sama yer. Ada gak yang teka RM159.90. adeh. Mahai betui! 

Paling tak menahan, 90% duk teka rege yang ada nilai 90 sen, 95 sen dan 99 sen di belakang…..? hahaha. Asal barang supermarket jer ada 9 kat belakang kan? Haishhh… Even takde sorang pun yang jawab ngan tepat, Jaa dan en.suami sepakat untuk memilih peneka yang meneka harga yang hampir-hampir tepat.

Tapi sebelum tu, jom baca kisah camana jaa boleh ter’beli’ kasut tu dulu ya…. Yang sebenarnya, kasut Alfio Raldo ni jaa beli masa Mega Sales kat KBMall beberapa hari lepas. Masa tu jaa gi jenjalan cuci mata saja. Sebab belum gaji lagi. Pastu ternampak kasut cute ni. Rege lak murah, so jaa grab la sepasang.



Kasut tu diberi less berapa percent jaa pun tak tahu benornya. Tapi yang pasti, murah. RM25 sepasang. RM25.00 ya, bukan RM25.90, RM25.95 ataupun RM25.99…. ngeee! Harga lelong ler kiranya tu. Murahkan? Jaa kalo kasut memahal takdenya nak beli. Bukan jenis kaya. ~nada sedih…sob..sob.. :( Peneka hampir tepat ialah Blogger yang menjawab RM29.90. siapakah dia? Jom pakat usha jawapan kat entry ‘Contest: Jom Main Teka-Teka Harga'.

Si peneka yang bertuah tu, sila send nama dan alamat penuh kat komen bawah ni yer. ada hadiah untuk anda! Jaa nak ucap terima kasih pada semua yang join yer! Korang mmg sporting! Maybe kali ni bukan rezeki korang aje. Maybe rezeki korang di next contest teka-teka, sape tahu kan? 


P/S : Nak lagi contest macam ni? Tungggguuuuuu……!!

19 comments:

  1. ala...beza 10 engget ngan tekaan sue..kalo tak dah ado rezeki

    ReplyDelete
  2. biar betul harga RM25 jaa. ada gak tengok2 sales kat situ haritu tp tak belek harga pun. mak yg excited shopping handbag.

    ReplyDelete
  3. la yeke ..murahnye...heheheh...salah teka la....

    ReplyDelete
  4. Murahnya???
    Tersasar pulak tembakan AJ.. =P

    ReplyDelete
  5. alar..salh teka..hee
    kena tag sini http://hunyieda.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  6. terlepas suda..tahniah pada yg menang

    ReplyDelete
  7. yes!!!!! saya teka hampir btol...hehehe....

    ReplyDelete
  8. murahnya. saya pon nak beli. hehe.

    ReplyDelete
  9. Muroh beno 25 jaa..?
    Bior bonar..?

    kenapa tak rembat 2..?

    ReplyDelete
  10. hehe. lame benor dok singgoh sini. tak dan nak teke teke.

    ReplyDelete
  11. deqla sokmo x smpt nk teka.. maklum la smpai lmbt.. naik sampan.... uwaaaaaaa

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...