kelab blogger ben ashaari, KBBA,

26 March 2013

Restoran Kahfi lagi...



Restoran Kahfi again and again
entah yang ke berapa puluh ratus kali ler ni agaknya
aii datang makan sini ni ekkk???? ~tak terkira doo!


order laicikang ngn jus kiwi..


2 tomyam putih, kerabu sotong, ayam kunyit ngn telor!
ermmm....sedap...sedap...sedap...
area wakaf bharu ni payah sikit nak jumpa kedai yang sedap-sedap
kat sini jer laa pilihan tekak kami, kalo takmo drive jejauh....hihihihi..
alwez aii order tomyam kan? hahaha.. my febreto tu! 


9 comments:

  1. try la Sangkapura lak. dgr kata sedap tp cikna pun tak pernah try lagi. huhu..

    ReplyDelete
  2. ya Allah kak jaaaaa, sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaa.. terliur ena tengok.. huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

    ReplyDelete
  3. kalo sedap seribu kali pun i rela.. kohkoh... kan kan ??

    ReplyDelete
  4. terliurnya tgk kerabu sotong tu..!
    kalau sedap, mmg kita akan berulang mkn kedai tu kan..

    ReplyDelete
  5. mcm pernah nampak tp kat mana yer..:)

    ReplyDelete
  6. tomyam ni kat mane mane pun terliur je. haha.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...