kelab blogger ben ashaari, KBBA,

19 March 2013

Rokok Elektronik Berbahaya?




ada sesapa yang terjebak dengan Rokok Eletronik inikah? rata-rata golongan lelaki sekarang dilihat makin ramai yang menggunakannya. macam jadik satu trend pula. jaa tak berani komen apa-apa mengenai rokok elektronik ni. nak tahu lebih lanjut, meh cepat-cepat beli Akhbar Kosmo hari ni (19 Mac) yer...


10 comments:

  1. hm.. rasanya kalau dah semua nama rokok tu mmg bahaya la...

    ReplyDelete
  2. Salam..Pertamanya, ingn saya ucapkan terima kasih atas usaha membuatkan header yg cantik untuk blog saya tu...tq tq tq

    Keduanya..dah nama pun rokok, bahaya ler..

    ReplyDelete
  3. mana rokok tak elok... nasib baik family ena seorang pun tak merokok... huuuu

    ReplyDelete
  4. cheery ada baca gak sal rokok ni td..pas tu terus msj adik soh benti..sedihnya dia leh ckp "betoi ke?rokok lain kot?"..huh

    ReplyDelete
  5. macam menggalakkan je kan..huhu asalkan kita sedut asap mesti bahaya kat peparu

    ReplyDelete
  6. dah namanya rokok mmg bahaya.
    harap diorg btol2 kaji la. hari tu kata rokok ni lagi elok dari yg biasa. ni lain pulak citernyer

    mana satu nak caya pun tak tahu..huhu

    ReplyDelete
  7. dah tau pasal ni jaa,,bahaya katanya..

    ReplyDelete
  8. dah mmg ada nikotin jugak kan. konfemla bahaya.

    ReplyDelete
  9. pendek kata,, mana2 rokok pun berbahaya.. alahaii bila la hubby deqla mau benti nih? puah dok ngepek!! ;p

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...