kelab blogger ben ashaari, KBBA,

26 March 2013

sayur febret : kacang peas



goreng kunyit udang/sotong dgn kcg peas



ni ler sayur kegemaran kami laki bini... hihi... biarpun ada yang cakap kacang peas ni tak sedap sebab ada bau 'maung' tapi kami suka..... kacang peas ni lagi sedap dari kacang buncis tahu? goreng kunyit bersama udang ke sotong ker.... hrmmm alamatnya makan bertambah-tambah laaaa kami.... (◕‿◕)


p/s : buh dalam megi pun sedappp!

8 comments:

  1. sdapnya jaa..lama dah tak makn kacang peas..:)

    ReplyDelete
  2. as salam n salam perkenalan
    tmkasih ats tips yg diberi..
    bila baca baru taw..
    ooo.. puan sbnrnya.. ingt cik lg.. hihii..
    ##praktik tips yg diberi.. :)##

    ReplyDelete
  3. alamak sue ngah lapar terus call en asbeen nak beli udang mlm ni..nak buat udang kacang peas jugak..kakakkaka..penangan

    ReplyDelete
  4. urmm..nampak menyelerakan...resepi pls??hehe

    ReplyDelete
  5. oh ini ke sayur kacang peas. hehe..

    ReplyDelete
  6. tgk sotong tu..pergghhh dok telan air liur jek...

    ReplyDelete
  7. Nur kureng la kacang ni...
    letak dalam tomyam pun bolehkan..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...