kelab blogger ben ashaari, KBBA,

16 March 2013

Sidang video PJJ USM selepas intensif


semenjak tamatnya Kursus Intensif PJJ-USM pada 07 januari lepas, sudah 3 kali adanya sidang video pjj. tapi sangat tidak puas hati sebab dibuat pada sebelah pagi dan hanya 1jam sahaja kelas tak macam sebelum ni, sekali pergi 3 jam/3 kelas. macam tak berbaloi untuk nak kesana. tapi kena redha. hrmmm...


KELAS JKA 101


KELAS JKE 101


KELAS JKP 101

kelas sunyi sepi, jarang pelajar yang datang sebab kelas jatuh pada hari bekerja. ekceli boleh jer tengok siaran video ni di E portal tapi nak jugak datang kelas. sebab kalau kat rumah memang takde maknanya nak belek-belek video ni lagi, sibuk ngan keluarga dah masa kat umah...hihi...


p/s : semua assignment dah siap....tunggu nak exam jer Jun nanti... :)

8 comments:

  1. jun exam..?
    tak lama dah la eh...

    apapun, rajin2 study ye jaa....

    ReplyDelete
  2. wahh akk belajar kat USM ye?? hebatnyaaa akk... bukan senang nak masuk usm tu....

    ReplyDelete
  3. Rajin nyer.. kalau saya berat la langah nak ke kelas hihi.

    ReplyDelete
  4. tak semangat betul la kalau kelas mcm ni. huhu..

    ReplyDelete
  5. Lps ni jaa bz study la kan...apa2 pun good luck k!

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...