kelab blogger ben ashaari, KBBA,

17 March 2013

Susu Dutch Lady pilihan kami






Tuan blog kebizian, hanya sempat update ini sahaja...heee.. sory yer buat rakan-rakan blogger. jaa belum sempat terjah blog korang lagi... apa-apa hal dah terjah jangan lupa tinggalkan link korang kat X-change Link ok... jaa akan terjah sellow mellow nanti.....kekeke.... T__T


p/s : kelmarin jaa ke Kuala Terengganu...heee!

9 comments:

  1. seronok tgk org suka minum susu...
    nur tak suka susu..
    huhuh

    ReplyDelete
  2. amboi bkn main lg tuan susu tu..:)

    ReplyDelete
  3. ramai jugak yg pilih minum dutchlady nih ye

    ReplyDelete
  4. Faqih pon minum Dutch Lady jugak tapi perisa madu :)

    ReplyDelete
  5. cikna pun suka sgt susu dutch lady kotak tu. ;)

    ReplyDelete
  6. alisha sk dutch lady yg kotak tu :)

    *segmen tu, kalau jaa or sape2 terpilih, jaa sendiri yg kne karang n publish kat blog kak ina :)

    ReplyDelete
  7. shida suka juga mnum susu hehe :D

    ReplyDelete
  8. Deqla sama mcm nur x minum susu...huhuhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...