kelab blogger ben ashaari, KBBA,

20 April 2013

Anugerah Perkhidmatan Cemerlang AADK 2012 (APC)




tahniah buat rakan ofis jaa yang berjaya merangkul Anugerah Perkhidmatan Cemerlang  (APC) ini pada tahun ini. jaa tumpang hepy sekali. tak dinafikan anugerah ini lah yang ditunggu-tunggu oleh semua pekerja government kan? bukan calang-calang yang dapat ni tau. yang bertuah dan yang rajin wat keje jer dapat. dalam ofis jaa dua orang jer layak dapat. si ana dan juga Ketua Unit (mybos). tahniah mamamia mamacomel!! kau memang layak dapat anugerah tau! salute ngan kau frenz! chaiyokk...chaiyokkk!!


p/s : bila lak giliran aku? toksah mimpi... kerja biar rajin dulu....weeee!

13 comments:

  1. menuntut la ilmu dgn mamamia tu. thn dpn jaa plk. :)

    ReplyDelete
  2. tahniah. xpe kak jaa, ada la tu rezeki kak jaa nanti tu

    ReplyDelete
  3. Tahniahhh buat beliau...

    mana tahu lepas ni rezeki jaa pulak..

    ReplyDelete
  4. tahniah.. next year jaa pulak. ;)

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat kwn jaa tu...in shaa Allah rezeki jaa pulak nti....

    ReplyDelete
  6. tahniah kena teruskn kecemerlangan

    ReplyDelete
  7. tahniah kena teruskn kecemerlangan

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...