kelab blogger ben ashaari, KBBA,

20 April 2013

BEN ASHAARI dan WEECLICKS



salam dears!
hari ni jaa nak join segmen anjuran blogger femes Ben Ashaari
dan dalam segmen ni Ben Ashaari ada bagi soalan ni :


jawapan jaa : 

kalau dapat menjana duit daripada internet ni saper tak suka kan? 
ofkos suka. zaman sekarang ni kerja dedua pun tak cukup kot. 
muahaha. ~jenis tamak haloba :p. 
jaa percaya yang melalui internet ni memang boleh buat duit.  
pendapatan melalui internet dikira side income kita
untuk menampung apa yang tak cukup dan kurang!
 itu saja kot! hihi...

p/s : kawan-kawan jom join Segmen abang Ben! 

22 comments:

  1. Singgah blog comey :)
    dri : http://www.aimancool.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  2. PCB join dari segmen yang sama http://kringg.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  3. Wah...nice punye jawapan
    ske jwpn sis
    aah kan..memanfaatkan apa yg ada
    lg byk buat duit...lg kelabu mata tengok..hehe
    happy berblogging sis

    http://umikasum.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    JEMPUT SINGGAH KE BLOG YUMIDA :)

    ReplyDelete
  4. yuppp...
    utk cari side income, boleh melalui internet..
    dunia IT skrg, kita gunakan kelebihan ni..betul x..??

    jom pakai premium beautiful..msti makin cntik..kalau pakai mase wedding, msti makin cun pengantin perempuan... ;)

    http://nizamk.blogspot.com/search/label/premium beautiful

    http://nizamk.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  5. dr segmen yg sama
    good luck
    done follow

    http://www.iuzira.com/2013/04/segmen-khas-ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  6. Tak akan pernah cukup..tp yg penting usaha :)

    http://blogofelih.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  7. Salam..Zai singgah dari segmen yang sama & follow blog ni :)

    http://perempuankampungmoden.blogspot.com/2013/04/segmen-ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  8. AJ tak sempat join...
    Huhuhuhuhu...

    ReplyDelete
  9. slm ptg yg ceria.dr segmen yg sama.Gigil jari nak bw laju2 ni.All the best,ye!

    http://born2touchurheart.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  10. dtg dari segmen yg same. hehehehe. :)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  11. Hai! Sy datang dari segmen yang sama..
    done follow you.. follow me back ya! thanks!

    http://www.daliagallery.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  12. singgah sini..good luck sist ^_^

    ReplyDelete
  13. Jawapan sempoi! Good luck jaa! :-)

    ReplyDelete
  14. singgah jalan-jalan sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  15. Salam perkenalan dari Huda. Thanks ye datang singgah. Len kali datang la lagi. Hew hew.

    http://missqerieyal.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  16. datang dari segmen yang sama jugakk ~ hehe :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...