kelab blogger ben ashaari, KBBA,

27 April 2013

BOLA : Kelantan Lawan T-Team




tuan blog ada kat stadium Kota Bharu ni
tak sabar nak tengok bola 'live' kat stadium...weeeeee!
hope The Red Warriors menang malam ni.
jaa target 2-0..... erkkkk....boleh gitewwww??


p/s : jgn fikri mengamuk dalam stadium udah ler...


12 comments:

  1. ni mesti jaa dah ade dekat stadiumkan..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. x juga. saje nk btukar angin.....hihi....

      Delete
  3. Jaaa.acaner. geng kita dpt berapo?. Gomo kelate gomo

    ReplyDelete
    Replies
    1. minit ke-32 tadi dah 1-0......heeee!

      Delete
  4. amboi siap bwk fikri skali tu..hihik

    ReplyDelete
  5. ooo kaki bola gak yea..jangan buang botol air dalam padang!! hahahaha

    ReplyDelete
  6. Kalo deqla mmg x la p tgk bola..x mnt..huhuhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...