kelab blogger ben ashaari, KBBA,

02 April 2013

Cara Atasi Malas Masak??


malas masak? 
ohh..senang jer...tapau jer laa kat kedai..
hahaha.... senangkan??
tiru lah cara saya yer, beli sorang sebungkus jadik ler...



anda terliur ke?
sila lah makan char kuey teow tu yer
limited edition, sepinggan tu jer yang tinggal....hihihi..


p/s : makan panas2 sambil ngap lada jeruk, mabelesss beb!

16 comments:

  1. Ceh ingatkan ada tips..
    Rupanya suh beli bungkus je..
    Hahahhahaha..

    ReplyDelete
  2. oh akk! time sy tgh pntang dari makan bnde gatal ni la akk tayang.. sape nk bertanggungjawab ni?? sy mengidam ni... wakakakakak XD

    ReplyDelete
  3. tapau untuk sy sekali..heheheh

    ReplyDelete
  4. bagus idea tu bila malas masak..he3

    ReplyDelete
  5. sama la tips mama cikna pun macam ni. kihkihkih..

    ReplyDelete
  6. haha..sis pun guna cari ni jea.senang, cepat dan mudah..hehe

    ReplyDelete
  7. haha. lame tak makn CKT. ptg ni nak carikkkkkk. :)

    ReplyDelete
  8. Nur terliur...
    sekian...
    =_=...
    hehehe

    ReplyDelete
  9. hahaaa mmg malas jaa lg2 shida keje xtentu msa haihh~!

    ReplyDelete
  10. Deqla pun suka char kuetiow...mmg mabeles....hihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...