kelab blogger ben ashaari, KBBA,

30 April 2013

Cash Out Nuffnang Untuk Pertama Kali!



salam dears!!


yeezzzaa...akhirnya berjaya jugak untuk jaa tekan button Cash Out Nuffnang setelah earning dah cukup RM50 semalam... jaa Daftar Nuffnang masa bulan Mac 2012, tapi di bulan April 2013 baru dapat Cash Out... wahh lama giler amik masa tahu? al-maklum laa iklan tu kan hanya melalui CPC (Cost-Per-Click) yang bernilai 25 sen sekali klik.... makanya, berjanggut tunggu baru boleh cash out! muahahaha.... 


nuffnang, cash out nuffnang, earning nuffnang, buat duit dengan blog, Ciri-ciri blog untuk dapat iklan CPUV Nuffnang, BE/CPUV nuffnang, nuffnang, tips blogging,


Iklan CPUV Pertama yang jaa dapat 19 April lepas masih lagi 'On Going' so, earningnya still berjalan dan belum di creditkan lagi. stakat ni dah RM8 yang jaa dapat kumpul dari CPUV tuu... hrmm... jaa rasa syukur sangat dapat iklan CPUV ni, coz earning yang terkumpul lebih laju 10 kali ganda dari yang CPC. sekarang jaa dalam usaha untuk up kan trafik (UV)... hope usaha jaa akan berjaya nanti... amin!!



p/s :  ada tips nak naikkan UV blog tak? jom kongsi!!

19 comments:

  1. wahhh hebat.. kite xtau nak guna nuffnang mcm mana act

    ReplyDelete
  2. bunda pun sama tak tau nak gune...tahniah lah..

    ReplyDelete
  3. waaa..best nyer..leh r belanja

    ReplyDelete
  4. bestnya..smoga berjaya...all the best!

    ReplyDelete
  5. wah dh boleh cash out.. akak ni..ntah bila hihi..sabaq je lahh

    ReplyDelete
  6. Tahniah jaa... akak belum cukup lagi rm50... huh mmg tragis nak tunggu cukup tu...

    ReplyDelete
  7. akhirny....hehe
    tahniah.. hana rasa hujung tahun ni kot baru dapat cashout. bukan setakat berjanggut dan berjambang dah hana tunggu ni

    ReplyDelete
  8. tahniah jaa... :)
    hujung bulan eloklah cash out.. :)

    ReplyDelete
  9. wahh! bestnye dah boleh cash out!

    ReplyDelete
  10. tahniah jaa...alhmdlh rezeki :)

    ReplyDelete
  11. Tahniahhhh....deqla x penah cash out...entah bila nk naik uv...kahkah

    ReplyDelete
  12. tahniah
    tunggu ceq pulak ye..hihi

    ReplyDelete
  13. tahniah jaa makin maju blog, sy belum cash out lg.. lg pun ada cpuv tgh bergiyomi hihihihihi ...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...