kelab blogger ben ashaari, KBBA,

22 April 2013

Check Up Fikri : 18 Bulan




sekarang ni jaa tengah berada di Klinik ni untuk check-up fikri sempena dah cukup 18 bulan. ermm... boring betul menunggu turn. check kejap sangat je pong. meng-Q je yang lama. haisshh... btw, hope kali ni fikri punya berat badan maintain ler....

risau gak kot berat dia turun sebab fikri kurang makan sekarang ni. sokmo memain bila time makan. kengkadang tu dua sudu jer dia makan. yang lain ratah lauk. jaa dah bagi multivitamin untuk tambah selera makan dia. tapi buat dia makin kuat menyusu ado ler. nasik tetap takmo jugak... hrmmmm.. acaner tuu?? ke aku masak tak sedappp??


p/s : lepas abis check-up kena gi ofis lak....jaa keje kul 11 hari ni. :)
 

9 comments:

  1. sama la kita keje kul 11...=D

    ReplyDelete
  2. budak2 tgh nakal tu ja...biasalah tu..:)

    ReplyDelete
  3. kna cucuk la ni ea nnt. jgn nangis.. hehe

    ReplyDelete
  4. dah besar sifikri nih yee,,hihi

    ReplyDelete
  5. check up mcm tu je kan..xde cucuk untuk 18 bulankan....

    dan beso dah dia.. :)

    ReplyDelete
  6. pewitttt..
    kasi cium skit pp Fikri tu.hehhe

    ReplyDelete
  7. makan sikit takpe yang penting dia nak makan..jangan tak makan langsung

    ReplyDelete
  8. Alolo comel fikri..semangat dia nk check up eh..hihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...