kelab blogger ben ashaari, KBBA,

24 April 2013

Cheese Powder by Penaja GA Deqla




ekceli jaa dapat Cheese Powder ni sebab jaa menang GA anjuran blogger Kak Deqla. (dia tak bagi aku panggil di akak LOL!) makanya jaa dapat ler Cheese Powder ni dari penaja GA Deqla iaitu DHannahShoppe. terima kasih buat Deqla dan jugak penaja. even jaa lambat tahu yang jaa menang hari tu. muahahhaa.. tengkiu gak buat Cik Nur coz tolong informkan untuk jaa yer.


Serbuk Cheese ni dah selamat jaa makan bersama family jaa. rata-rata duk puji sedap. en.suami jaa pun puji cakap sedap. ada lagi separuh paket untuk dimakan len kali. Fyi, sos yang bawah tu (kiri) jaa campur ngan air panas jer. tapi adik jaa yang sorang ni, lagi kreatif dia cuba modified tambahkan 2 keping keju cheddar dalam dia punya sos, hasilnya korang buleh nampak kat gambar atas tu (sebelah kanan).


p/s : berminat ngn Serbuk cheese ni? jom order dgn DHannahShoppe ya!


10 comments:

  1. ok... baru jer order lps baca entry Jaa ni... hehehe...

    ReplyDelete
  2. Nampak pun mcm sedapppp. Hehehe

    ReplyDelete
  3. Hai awak, Jom join :)
    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/04/segmen-barang-blog-by-nisha.html

    ReplyDelete
  4. salam kenal...morning, singgah sini jugak :)

    ReplyDelete
  5. Amboiii siap mention deqla x bg pggl kak eh..hahaha...mmg sdp cheese ni...dulu penah dpt sample...kena order jgk nmpknya ni..haha

    ReplyDelete
  6. yeay jumpa dah n3 ni..

    tak tertry lagi ni.. hihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...