kelab blogger ben ashaari, KBBA,

20 April 2013

Contoh Ayat Untuk Hantar Tiket Ke Nuffnang.


CPUV yang pertama jaa dapat dari Nuffnang adalah bermula pada 29 mac 2013. tapi kenapa sebelum ni jaa buka dan check tak ada pun? hrmm pelik. alih-alih bila buka nuffnang pada pagi kelmarin ok jer dia ada. malah CPUV tu start 'on going' bermula dari 29 mac 2013 lagi. 

sejak dua menjak ni jaa tak nafikan yang jaa memang jarang nak ada masa untuk blogwalking. plus lagi 5 hari lepas jaa duk bercuti di melaka, lagi la tak sempat nak hadap blog. nasib baik jaa dah sesiap set entry autoplublished sepanjang jaa bercuti tu. ada ler jugak trafik dan earning yang masuk. hihi.

cuma bila jaa perasankan CPUV ni baru jaa teringat untuk check bila hari last jaa hantar tiket ke Nuffnang. rupanya pada 28 mac 2013. ini bermakna, selepas jaa hantar tiket pertanyaan ke Nuffnang, esoknya terus jaa dah mula dapat CPUV ni. alhamdulillah.

kalau betul lah dengan hantar tiket ni dapat membuatkan kita dapat CPUV pasni jaa pun up kan lagi kerajinan jaa untuk hantar surat ke Nuffnang ler kalau macam tu.... nak tahu apa ayat yang jaa guna untuk hantar ke Nuffnang, untuk nak dapat CPUV? jom baca kat bawah ni :


buat duit dengan blog, Ciri-ciri blog untuk dapat iklan CPUV Nuffnang, earning nuffnang, nuffnang


ini tiket pertayaan jaa pada nuffnang
dihantar pada 28 mac 2013 dan dibawah ini pula adalah
jawapan dari pihak Nuffnang




hihihi. bila baca balik apa yang jaa hantar kat nuffnang tu rasa nak tergelak pun ada gak. pertanyaan jaa tu bunyi macam tak puas hati dan nak marah kat Nuffnang jer... macam nak luah perasaan pun yer gak.. hihihi... tapi berbaloi lah kan sebab lastly dapat gak CPUV dari nuffnang....hihihi... tengkiu Nuffnang coz bagi blog aii ni peluang merasa CPUV. aii sayang u ketat-ketat, rapat-rapat maaaa..... :)


p/s : lagi contoh cara jaa hantar tiket ke Nuffnang ----> klik sini

13 comments:

  1. tersenyum baca ayat marah kak jaa tu. hehehe, rezeki kak alhamdulillah dpt jugak kak jaa eh

    ReplyDelete
  2. Nak dekat setahun jugak dah daftar nuffnang, setahun kemudian baru dapat BE ;)

    ReplyDelete
  3. mekasih for sharing. ade org taknak share bnde mcm ni. :)

    ReplyDelete
  4. nak copy ayat jaa boleh ?..hihihi

    ReplyDelete
  5. Amboih garangnya......
    Hehhhehehe..

    ReplyDelete
  6. sempoi btol laa jaa nih hahah..xterfikir lak nak wat cmni

    ReplyDelete
  7. haha.. betul lah jaa. mcm baca luahan perasaan dalam majalah wanita. kikiki.. apepun happy la sbb dah dpt kan.. ;)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah akhrinya dapat juga kan..

    ReplyDelete
  9. Bestnya dapat CPUV setelah hntr tiket. Sy pun dah hntr tiket pasal CPUV harap2 ada la rezeki

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...