kelab blogger ben ashaari, KBBA,

01 April 2013

Counting days to Melaka….lalala…





Wahhh hari ni dah masuk bulan april. Tak sabarnya nak ke Melaka. Counting days…lalala.. tak sampai 2 minggu jer lagi… ermmm… bestnya dapat gi cuti-cuti cinta… ~mata dipejam, tangan didada. Hahaha.. toksah la nak hepy sangat jaakechik oii… cuti-cuti cinta laa sangat. Macam la bajet tu besar. 1K jer pongg… berapa tempat sangat ler yang boleh pergi….huhu…

Ekceli jaa nak ke Melaka sebab bising duk dengar si besday boy a.k.a my en. Suami laa... asyik duk ulang benda yang sama jerk.. nak ke Melaka… nak ke Melaka. Adoi… berpantun jer memanjang. Saje nak suruh bini dia panas telinga. Tahu la si besday boy sebut sebab nak bagi hints..tapi si bini dia wat boo layan jer…ahahahahaha…
Now, jaa booking sesiap dah Tiket ke A Famosa Theme Park ngn Groupon. hotel ngan tiket flight Cruise dah siap booking dah... haaa…suka tak bang??? sengih rapat ke telinga laaaa kan, bila dah dapat apa yang diminta. Kan? Kan? Iskhh..melampau di nya request. Orang lain mintak present, dia mintak suruh belanja gi bercuti lak… adeh. Hangus gaji ku bulan ni… :p

p/s : seminggu-dua ni, jaa sibuk duk menggoogle about Melaka….hihi..
p/s/s : April Fool is Haram. Hope korang tak lupa okeh!

11 comments:

  1. sekali sekala jaa. duit hangus takpe nanti boleh claim balik. hehe..

    ReplyDelete
  2. bestnya g melaka..dah 10thn gamaknya tak ke sana..huhu

    ReplyDelete
  3. Sekali sekala hanguskan gaji tu kan... =D

    ReplyDelete
  4. Wahhh ke melaka pulok...jgn lupa souvenir dr melaka utk deqla eh..haha

    ReplyDelete
  5. waaaaaa... melaka... seronok.. leeza dlm perancangan lagi.

    ReplyDelete
  6. ber2 je? 2 minggu lagi.nak dekat dah tu

    ReplyDelete
  7. melaka best ja...tak rugi pegi...
    walaupun negeri kecil..tapi best..!

    ReplyDelete
  8. wahh cik jaa beshnyer....
    yaya bru akhr buln thun lepas pegi sana..tp xpuas jalan..huhu

    ReplyDelete
  9. cikeyra,xpernah lg ke melaka,teringin jgk nak pergi :))

    ReplyDelete
  10. Akak ke ch april nie.kalu xleh jumpa jaa d melaka

    ReplyDelete
  11. hamboi hamboi. gi melaka tu jgn lupe ole ole utk kite ye. hihihi.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...