kelab blogger ben ashaari, KBBA,

19 April 2013

CPUV Pertama Dari Nuffnang!! suka!!


nuffnang, Ciri-ciri blog untuk dapat iklan CPUV Nuffnang, earning nuffnang, buat duit dengan blog


disaat tuan blog sibuk duk bergoyang gedixx di Melaka, tak sangka pulak seketul  BE/CPUV sedang duk bergoyang gedixx di blog jaa... hihi... sebelum ke melaka hari tu jaa ada buka Nuffnang tapi iklan ni belum ada. tapi pagi ni buka nuffnang, ada pulak dia. akhirnya penantian ku, kesabaran ku, selama ni berbaloi.... dapat jugak merasa CPUV dari Nuffnang disaat earning dah mula cukup RM50. suka sungguh!! terima kasih nuffnang!! insyaALLAH next week jaa nak cash out!! :)



p/s : nak CPUV jugak? rerajin ler 'hantar surat' ke Nuffnang yer!

15 comments:

  1. tahniah.. akhirnya kan.. rzeezki tu...

    ReplyDelete
  2. hantar surat cinte ke? hikhik.. tahniah jaa. ;)

    ReplyDelete
  3. bagi2 alah kokni etek terrr,hihi

    ReplyDelete
  4. Masyukkk..
    :)

    Tahniah,,,rezeki.. :)

    ReplyDelete
  5. waaah jaa dah dapat cpuv. ritu kita buat perjumpaan jaa kata xpernah dapat CPUV kan.. feztime la ni kan kan. bestnyaa

    hana juga yang xpernah dapat CPUV.huhu

    ReplyDelete
  6. tahniah..tak lama lg dah blh cash out la..hehe

    ReplyDelete
  7. kita tumpang happy jugak kak jaa :)

    ReplyDelete
  8. tahniah..akhirnya jaa dah berjaya...agaknya bila akak nak merasa nihhhhhh

    ReplyDelete
  9. wah..untungnya..sharelah skit jaa..:)

    ReplyDelete
  10. Tahniahhhhh....jgn lupa blnje deqla nti..haha

    ReplyDelete
  11. Hmmm sama lah kak. Saya pun dapat CPUV dari Libresse ni jugak. Hihi

    ReplyDelete
  12. tahniah
    ciksu dah dapat cpuv ni tp semuanya dah credited..huhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...