kelab blogger ben ashaari, KBBA,

20 April 2013

Cuti Cuti Giveaway - Diari Aima


 


salam dears!
hari ni jaa nak join segmen anjuran blogger : AIMA
dalam segmen ni AIMA suruh jaa citer pakaian yang macammana kah 
yang jaa suka pakai bila gi bercuti??

 


ok jawapan jaa : pakaian feberet jaa masa bercuti ialah macam gambar diatas tu laaa... baju yang berlengan panjang, seluar jeans, beg silang dan tudung segera. hihi. tapi yang kat atas tu ter-pakai selendang lak... hahaha... selalunya memang takkan pakai ler selendang bagai tu, rimas dan susah nak pakai balik bila lepas solat... weeeee! ekceli gambar kat atas tu masa jaa ke Bukit Bendera Pulau Pinang pada Julai 2012.



TARIKH TUTUP SEGMEN INI : 26 APRIL  2013



p/s : kengkawan jom join segmen ini, kasi lebih meriah lagi!!

14 comments:

  1. keselesaan tu pentingkan bila bercuti.. :)

    Nur dahjoin..semoga berjaya..

    ReplyDelete
  2. kurus je akk.... ish ish, jeles sungguh!!!!!! huhuhu apapun, semoga berjaya!

    ReplyDelete
  3. peace.......... weeeeeeeeee..comel lak tgk baju belang2 tuu

    ReplyDelete
  4. Kak jaa.. Lawa la baju byk kaler tu. Nice...

    ReplyDelete
  5. cikeyra pun suka pkai tdung ekpress law g bercuti..klu ari biasa prefer tdung bawal sebenarnya..

    ReplyDelete
  6. wow i love colour blocking hihi thnk u for joining dear xoxo

    ReplyDelete
  7. ha betul tu. tudung main peranan penting. kalau lepas solat tu mmg nak cepat aje. huhu..

    ReplyDelete
  8. Owhh join gak eh...good luck jaa! :-)

    ReplyDelete
  9. Singgah dari segmen yg sama sambil follow #1515.. gud luck ye..;p

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...