kelab blogger ben ashaari, KBBA,

27 April 2013

DAFTAR AGEN TOPUP PERCUMA DISINI



salam sejahtera 
untuk semua pengunjung blog jaakechik corner!


hari ni jaa nak berkongsi ngan korang pasal TOPUP. topup kredit telefon tu laa... korang yang pakai prepaid ni kan, biasa reload topup kat mana? dan berapa banyak yang korang spend tetiap bulan untuk beli topup henpon ni? RM10? RM30? RM100. atau lebih dari itu?


 agen topup, agen topup percuma, DAFTAR AGEN TOPUP, cara daftar agen topup, topup celcom percuma, daftar percuma, iklan berbayar,


RM100 sebulan? hrmmm... banyak kan? jaa sendiri pun guna prepaid juga. sebulan jaa perlu spend lebih kurang RM60 untuk topup. Now, jaa dah tahu kat mana nak beli topup dengan harga yang lebih murah. untuk topup RM10, kita hanya perlu bayar RM9.60 sahaja..... tapi bukan boleh beli di kedai biasa. korang mesti jadi AGEN TOPUP BERDAFTAR terlebih dahulu. (^_^)

 agen topup, agen topup percuma, DAFTAR AGEN TOPUP, cara daftar agen topup, topup celcom percuma, daftar percuma, iklan berbayar,


yuran pendaftaran untuk menjadi AGEN TOPUP adalah PERCUMA! korang nak buat bisnes topup kecil-kecilan pun boleh. untung yg korang dapat boleh di buat side income! utk topup CELCOM, sekali topup RM10, korang boleh jimat sebanyak 4% = (40 sen), kira ok laa kan? dan kalo korang topup RM100 sebulan, korang dah boleh jimat sebanyak 7% = (RM7) . hrmmm....boleh save bajet!


dan kalau pada masa yang sama korang buat bisnes topup dan dapat pelanggan 10 orang sehari (RM10x10 orang) korang dah boleh jana RM7 sehari. tu baru 10 orang. kalo 20 orang? darab lak ngan seminggu? sebulan? wah masyuk-masyuk! boleh dah buat lepas korang nya topup tetiap bulan. kira korang boleh topup henpon korang guna keuntungan tu jer laaaa... untung kuasa dua tuuu!

 agen topup, agen topup percuma, DAFTAR AGEN TOPUP, cara daftar agen topup, topup celcom percuma, daftar percuma, iklan berbayar,


DAFTAR AGEN TOPUP ni korang tak rugi apa pun. DAFTAR FREE. kalo taknak buat bisnes topup. just daftar untuk kegunaan diri sendiri pun ok. jaa citer ngan korang ni, bukan kerana jaa tokey bisnes ni ya, jaa cuma nak berkongsi benda baik ni dengan korang aje... dan kalau korang berminat, sila lah daftar <KAT SINI> yer korang. bisnes ni bukan jaa yang punya. jaa tolong share dan promote sahaja. jaa pun nak join gak ni! hehehehehhe....


pada yang belum faham tu, jemput baca penerangan di bawah ini ya. semua ini jaa copy paste terus dari tokey AGEN TOPUP PERCUMA (En.Hazrul). kat bawah segala penerangan akan diceritakan lebih details lagi oleh En.Hazrul. jom baca lagi jom!!


 agen topup, agen topup percuma, DAFTAR AGEN TOPUP, cara daftar agen topup, topup celcom percuma, daftar percuma, iklan berbayar,

 APAKAH KELEBIHAN KAMI BERBANDING PESAING LAIN??


 1. Yuran pendaftaran PERCUMA 100%.
 2. Keuntungan topup CELCOM tertinggi dalam pasaran.
 3. Khidmat bantuan tentang masalah reload anda. 10am-10pm.
 4. Tanpa penindasan, semua agen memperoleh keuntungan yg sama.
 5. Server yang laju serta tiada caj SMS dari server.
 6. Boleh reload melalui SMS atau melalui internet.
 7. Boleh semak transaksi melalui internet.
 8. Pelbagai reload disediakan dgn kadar keuntungan yang tinggi.
 9. Proses pendaftaran yang cepat antara 30 minit hingga 2jam.
10. Tambah modal topup dibuka seawal 10pm-7pm.
11. Penambahan modal minima RM50 sahaja.
12. Tiada had belian/jualan. tiada perlucutan ahli jika tidak aktif.
13. Keuntungan secara terus (Real Time) bukan secara bonus bulanan.
14. Tidak perlu ada kedai/premis. hanya menggunakan telefon sahaja.

BAGAIMANAKAH SISTEM KAMI BERFUNGSI


1. Pelanggan memesan topup dengan anda, contohnya CELCOM RM10.
2. Anda perlu menghantar SMS mengikut format kepada nombor server.

3. Pastikan baki dalam akaun topup anda mencukupi untuk mereload pelanggan.
4. SMS yang anda hantar akan diterima server dan akan diproses untuk reload.
5. Jika berjaya, Server akan menghantar dua SMS
. untuk anda &pelanggan.
6. Jika berjaya, server hanya menolak
RM9.60 sahaja dari baki akaun topup anda.
7. SMS
akan dihantar utk inform transaksi berjaya atau tidak serta baki anda.
8. Pelanggan akan menerima SMS reload dari TELCO.
9. Transaksi berjaya dan anda menerima wang dari pelanggan.

10. Proses di atas berlaku dalam masa 60 saat hingga 3 minit kebiasaannya.

nota :
1. Jika baki anda tidak mencukupi, transaksi anda tidak akan berjaya. 
2. Akaun topup & akaun prepaid handset anda adalah berbeza.
3. Untuk CELCOM RM10, keuntungan anda adalah RM0.40.

Sebarang pertanyaan mengenai pendaftaran Agen Topup Percuma ini anda bolehlah PM ke facebook pages kami di  AGEN TOPUP PERCUMA.  anda boleh inbox kami pada bila-bila masa sahaja. kami sedia melayan anda atau anda boleh call : 019-2569455 (En. Hazrul). sebelum itu, jom klik like FB PAGES kami untuk sebarang hebahan mengenai AGEN TOPUP PERCUMA ini.


 JOM KLIK LIKE PAGES KAMI SEKARANG!!


Nota dari pemilik blog : jom la daftar AGEN TOPUP sekarang yer kengkawan. selain buleh jimatkan kos topup, boleh juga wat side income sekali. tak rugi join menda ni. pendaftaran FREE jer beb!
 

17 comments:

  1. wah..menarik..tq share ye jaa
    done klik2 nuff

    ReplyDelete
  2. TQ share ni Jaa... anak2 OKje pakai le prepaid ..
    Yelahkan dpd duduk saja tu,...elok jugak kalau berbisnes...

    ReplyDelete
  3. Salam Jumaat Jaa...Jaa jadi agen ya...?

    ReplyDelete
  4. menarik ni.. terima kasih sebab berkongsi.. :D

    ReplyDelete
  5. hyy kak ja'a....fuhh lame giler tak singgah sini la...
    tengok2 kak jaa dah jadi take ni...heee best3

    ReplyDelete
  6. tq share dear..mmg untungkan..stkt gna sndri pn ok..

    ReplyDelete
  7. utk guna sendiri pun dah ok kan.

    ReplyDelete
  8. dulu adik akak pernah jadi agen top up ni.skarang dah tak buat dah..hehe

    ReplyDelete
  9. menarik jugakkan..
    kalau malam2 sesak tak payah susah2 pegi kedai.. :)

    ReplyDelete
  10. mnariklah jaa..nnt shida intai2 dah like FP tu :)

    ReplyDelete
  11. Ramai bisnes topup mcm ni kan....kat opis deqla pun ade sorg....mcm nk try la...

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. boleh,. cntact FB page tu. sy hazrul mahassan. blh contact no ni 0192569455

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...