kelab blogger ben ashaari, KBBA,

28 April 2013

Dua Kejutan Dari Nuffnang


salam dears!

pepagi hari ni (7.30am), terkejut pulak bila jaa login Akaun Nuffnang. niat jaa memula login Nuffnang tu ofkos la ada banyak tujuannya. pertama nak tengok trafik blog untuk kelmarin, kedua nak check  Earning BE/CPUV naik ke tidak, pastu ketiga sajer nak tengok kot Nuffnang nak bagi BE/CPUV lagi….kekekeke…

Ciri-ciri blog untuk dapat iklan CPUV Nuffnang, earning blog, earning nuffnang, buat duit dengan blog, sewa ruang iklan, BE/CPUV nuffnang,
bila dah settled 3 urusan tu, tangan gatal jaa cuba lak godek-godek keywords utk pagi ini pulak.  nak tahu jugak, keywords apa yang orang duk cari sampai boleh tersesat masuk ke blog JAAKECHIK CORNER ni kan. tapi tak tak sangka lak ada kejutan dalam keywords yang tersenarai tu.

keywords yang paling tak menahan ialah ‘Main Dengan Kakak Ipar’ ngan ‘Kena Tangkap Basah’. wahahaha… pepagi hari dah ada yang nak melayan BLUE yekk?? padan muka ko, nak carik bahan ‘BLUE’ tak memasal ko menyumbangkan trafik free ke blog aku yang satu pun tiada entry CERITA BLUE….! kekekke…
  
Ciri-ciri blog untuk dapat iklan CPUV Nuffnang, earning blog, earning nuffnang, buat duit dengan blog, sewa ruang iklan, BE/CPUV nuffnang,

kejutan kedua pula ialah, bila jaa check bahagian Earning Nuffnang, jaa terkejut bila tengok ada 2 ketul BE/CPUV yang dah pun metered/credited. adeh.... sedih giler kot. tah masa bila Nuffnang bagi BE/CPUV tu jaa pun tak tahu. tup-tup bila tengok, 2 ketul BE/CPUV tu dah pun metered. padahal hari-hari jaa check, takde pun BE/CPUV yang 2 ketul tu…huuuu!

Nasib baik laa BE/CPUV pertama jaa dari Nuffnang iaitu Libresse masih lagi duk ‘on going’ and still berjalan earningnya. hepy gak la saat ini... heee! tapi kan.... kenapa la kejap sangat yang 2 ketul BE/CPUV tu metered ya? earningnya pun sikit hanya 6 sen sajo.... hrmmm…. takde rezeki jaa untuk merasa earning yang banyak dari 2 BE/CPUV tu kot…huhuhuhu….


p/s : Dear Nuffnang, nak mintak BE/CPUV lagi bolehhh? kekeke...

8 comments:

  1. huhuuh..saja ler nuff buat joke...ish

    ReplyDelete
  2. dulu lagi lah total pernah jadi kosong..rupa2 nya meke tengah upgrade

    ReplyDelete
  3. takpa2...sabar2...nanti ada la rezeki tu ^^

    ReplyDelete
  4. shida selalu kena jaa blog shida..ni..

    ReplyDelete
  5. td baca kat blog sape ntah kena jugak mcm ni. mmg kejutan. ;)

    ReplyDelete
  6. err..ini kes entry mimpi jaa hari tu....sangkut keyword dgn basah..

    sabo jelah...hihih

    ReplyDelete
  7. Ape2 je la yg dorang cari niii....merepek je kan....

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...